Reklama

Reklama

Dycky Sunderland

(seriál)
  • Velká Británie Sunderland 'Til I Die
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, (2018–2024), 11 h 42 min (Minutáž: 31–53 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(17)

Tenhle dokumentární seriál sleduje anglický fotbalový klub Sunderland během sezóny 2017–18, který se snaží po sestupu vyhoupnout zpátky do Premier League. (Netflix)

Recenze uživatele Hannibal1913 k tomuto seriálu (2)

Dycky Sunderland (2018) 

Všichni ti fanoušci TOP klubů by se na toto měli povinně podívat, protože takhle má vypadat fanouškovství - ne, že si vybereš ten nejúspěšnější klub a tomu potom fandíš. Mám rád místo, kde žiju, tak přece fandim místnímu klubu! A v zahraničí su buďto nestrannej, nebo si vybírám podle sympatií, ne podle počtu titulů. Všichni ti sparťánci, slávisti, mnichovobayerňáci, liverpoolovci, juventusáci, co s daným městem nemáte nic společnýho: TÁHNĚTE UŽ DO PRDELE KURVA! https://www.youtube.com/watch?v=ZxJDRwP7Qu8 ()

Série 2 (2020) (S02) 

Sestup do 2.ligy, potom sestup do 3.ligy a v ní jen ušmudlaný 3.místo bez postupu? No do piči, to je na oběšení... Ale je tu možnost, že si to prostě budeš užívat a dál fandit. 46 000 diváků na 3.nejvyšší soutěž, to už je kurva dobrej počin. Na druhou stranu: su strašně zklamanej z toho, kam se od 90.let anglická ultras scéna ubírá - žádnej pořádnej kotel, jen dva chorály, který křičijou furt dokola, a to navíc jen 5 minut v zápase, zbytek špílu jen sedí a čekají na gól/šancu. Choreografie absolutně chybí, na plotě nevisí ani jedna flaga... Nene, za tohle vám 5* nedám. ()

Reklama

Reklama