Reklama

Reklama

Tajemné vraždy

(TV film)
  • Kanada Trigger Point
Trailer

Obsahy(1)

Studentka Callie se přidá k aktivistické skupině, která bojuje proti výstavbě mrakodrapu. Brzy zjistí, že jejich počínání má smrtelné následky... Callie Bannerová je obyčejná vysokoškolská studentka, která se stará o zkrachovalého otce a ještě navíc pracuje v obchodě, aby měli nějaké peníze.
Ve škole se připojí k aktivistické skupině, která se snaží zmařit činnost firmy stavící mrakodrapy. Ta může i za to, že její otec nemá práci, nekontrolovatelně pije a odešla od něj žena. Aktivistickou skupinu vede pohledný asistent učitele Jared... Po celé zemi mezitím dochází k podivným a zdánlivě nesouvisejícím úmrtím, která jsou klasifikována jako vraždy a sebevraždy. Dokonce je napaden i Jared a jeho kamarád Patrick, který útok nepřežije. Je evidentní, že Patrick měl nějaké informace, které ho stály život...
Callie postupně rozplétá, kdo za tím vším stojí. Spolu s Jaredem zjistí, že v tom má prsty Jaredova přítelkyně a na oko také aktivistka Ashley. Má totiž problém s bohatými „dětmi", které si hrají na aktivisty a pak pláchnou. Otázkou však je, proč lidi zabíjí, a kdo s ní spolupracuje... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Krastom 

všechny recenze uživatele

Vskutku zajímavá hlavní myšlenka o převaze nadnárodních korporací a sdílím stejný názor, jako hlavní hrdinové. Co se týče filmu, tak mě tento nezáživně pojatý béčkový film příliš nenadchnul. ()

dogrose 

všechny recenze uživatele

Bohužel, kanadská tv krimi trpí stále stejnými příznaky: na jedné straně slušné, zajímavé, nosné téma (nebo aspoň motiv, případně známé téma z nového úhlu pohledu), na druhé straně absolutní neschopnost příběh poutavě odvyprávět. Ani tentokrát jsme nebyli připraveni o největší nešvar, totiž prozrazení před koncem (čímž vždy zmizí důvod, proč film sledovat) - i když připouštím, že "až" deset minut před koncem. Policie jako vždy hraje zanedbatelnou úlohu (navíc v kanadských krimi si nikdy nejsme jisti, zda policajt není zároveň i rošťák). Je to zas jen tak nahozené, nezpracované, takřka bez napětí, utahané. Podle mého názoru, i když to není moc dobrý film a nemá význam s ním ztrácet čas, v rámci kanadských tv krimi patří (opět bohužel) k lepšímu průměru. ()

Reklama

Nikol10 

všechny recenze uživatele

Nuda k uzívání, tak dobře to v upoutávce vypadalo a ve finále se z toho vyklube takový paskvil. Hlavní herečka s tím věčně vykuleným výrazem, co má už ostatně i tady na plakátu, mi moc sympatická nebyla. Nejvíc mě na tom mrzí fakt, že zkušenější divák od začátku tuší, kdo zatím je a ve finále se ani nezmýlil že, tak jako já. Vím, že se jedná jen o televizní film, ale, i tak trocha důvtipu a invence by nebyla na škodu i na televizní poměry, i zde se mohou najít totiž výjimky, to tohle tam rozhodně patřit nebude. ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

Připomnělo mě to thrillery co dříve běžely na Tv Barrandov. Někdo zabíjí aktivisty (stylově pomocí mobilu s tlačítkem boom) a jakási ženská řeší kdo to udělal. Později zjistí, že to je někdo z nich a ten jde po ní. Ze začátku mě štvaly dialogy hned úvodní scéna je plná perel baví se dvě ženské jedna říká ´´ Mému otci jsem vyčítala, že byl fašista,, a ta druhá jí řekne, ale on byl fašista další dialog je Moje dcera mě považuje za antikrista . Některé scény jsou i těžký úlet například poté co vybuchne bomba v mobilu z oběti zastanou jen cáry papíru a boty nebo závěrečný proslov hlavní herečky k aktivistům u kterého jde pěkně vidět, že se u toho směje jak měsíček na hnoji. Hlavní herečka je těžce nevýrazná a z postav zaujme jen její otec alkoholik a původní vůdce aktivistů. 40 procent ideální film do televize nic světoborného za hodinu zapomenu o čem to bylo. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Plytký ryze televizní příběh o studence se všedními starostmi. A aby to bylo zajímavější, přidá se svévolně k nějakým aktivistům, k tomu nějaký ten mrtví a děj se náhle zvrhne v detektivku. Kdo pátrá? Překvapení, naše studentka. I na televizi je to značně nezajímavé, bez atmosféry, bez konvencí.  Sice se to striktně drží všech pravidel detektivního žánru, ale když to všechno značně uspává, nemá cenu se s tím ani zabývat. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama