Reklama

Reklama

Tate no júša no nariagari

(seriál)
  • Japonsko 盾の勇者の成り上がり (více)
Trailer 3
Japonsko, (2019–2025), 25 h 10 min (Minutáž: 24–46 min)

Předloha:

Jusagi Aneko (komiks)

Hudba:

Kevin Penkin

Hrají:

Kaito Išikawa, Asami Seto, Rina Hidaka, Jošicugu Macuoka, Jošitaka Jamaja, Maaja Učida, Sarah Emi Bridcutt, Jutaka Nakano, Hiroki Jasumoto, Jošino Aojama (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Naofumi byl obyčejný dvacetiletý student a otaku, dokud jednou nevzal do ruky tu proklatou knihu... Příběh z fantasy světa o 4 hrdinech, z nichž každý vládne jedním mocným předmětem - mečem, kopím, lukem a štítem, které mají zastavit strašlivé vlny monster, pravidelně se valící na ubohé obyvatele království. Přesně sem byl Naofumi přenesen, aby se stal jedním z vyvolených - hrdinou se štítem. Štít však nedokáže zabíjet monstra, a tak je Naofumi již od začátku považován za toho nejpodřadnějšího z hrdinů a do jeho doprovodu na epickém dobrodružství za nabráním zkušeností se nechce nikdo přidat, kromě jedné mladé a krásné dobrovolnice. Tato dívka však hned první noci Noafumiho okrade o veškerý majetek a ještě ho veřejně obviní, že ji zneuctil! Navíc se ukáže, že je dcerou samotného krále, a tak o jejích slovech nikdo ani na okamžik nepochybuje. Chlapcova reputace nemůže být horší, nyní není brán jen jako podřadný hrdina, ale i jako kriminálník. Ovšem díky tomu, že je jedním z hrdinů, není možné, aby byl vrácen do svého světa, nebo byl zavřen do vězení, dokud nebude poražena poslední vlna monster a pohroma neskončí. Tak je Naofumi odkázán jen na sebe, všichni v království znají jeho údajná provinění a nikdo mu tak nechce nabídnout pomocnou ruku. Štít sám o sobě nedokáže zabíjet monstra a tedy Naofumi tuší, že sám nemá v tomto světě šanci, ovšem nehodlá tu již nikdy nikomu věřit, a tak se nechá zlákat nabídkou zdejšího trhu s otroky... (Jeoffrey)

(více)

Diskuze

s3DimenT

s3DimenT (hodnocení, recenze)

Za mňa ide o najlepší Isekai aký som mal možnosť doposiaľ vidieť a môj dojem nepokazila  ani záverečná časť. Chýbal mi tam taký efekt zimomriavok, ako keď  Naofumi prvý krát použil rage shield (alebo on jeho). Vyslovene si to pýtalo, aby niekto z party umrel a Naofumiho pohltila nenávisť.  Chápem ale, že sa museli držať predlohy, tam veľa priestoru tvorcovia anime nemajú. Dúfam, že čo najskôr potvrdia druhú sériu. Majú materiál na 4 série a kopu platiacich, nadšených fanúšikov.

scartino

scartino (hodnocení, recenze)

SonGokussj

'Rage' status je totiž nejsilnější bonus efekt, co muže mít. Ostatní hrdinové odemknou RAGE potenciál až o dost hlouběji v příběhu. Což však nic nemění na tom, že máš pravdu :D Na to, jaký skill strom vidíme pokaždé když odemyká nový skill, tak zatím toho nic moc nepředvedl. No uvidíme, co z toho bude, ještě nás čeká nějakých 7 dílů

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Takovej monolog tady :-) 

Taky vás štve, že má k dispozici asi 169 různých štítů a zatím jsme jich viděli jen 5 s tím, že nonstop používá jen 2? S takovou by se v pc hře moc daleko nedostal :-D 

na příspěvěk reagoval scartino

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Tak po dnešku se to příští týden buď zcela po**re......... Protože to začíná připomínat vcelku vážně Harém a ta Aka-vláska začíná být až moc předvídatelná, nebo.... to zas nějak otočí a nebude to tak zlé.
Zatím totiž asi nejproduktivnější věc, co tuhle sezónu existuje... :-) 

scartino

scartino (hodnocení, recenze)

Určitě o level lepší, jak airující SAO, a navzdory tomu, že těch isekai žánru je tu už dost, já si tohle zatím užívám. 

Mortemiss

Mortemiss (hodnocení, recenze)

3. epizoda od včerejška venku, jsem vážně zvědavá na další, hlavně na proměnu hlavního hrdiny. 

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

už mě ty Isekaie opravdu nebaví, tohel sice vypadá dobře, ale nemůžu se zbavit pocitu, že hl hrdina i přesto vše bude dobrák od kosti.

scartino

scartino (hodnocení, recenze)

A máme tu další isekai... Zatim jen shlédnutý pre-air pilot 27. prosince, uvidíme, co z toho bude.

na příspěvěk reagoval Mortemiss

Reklama

Reklama