Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Maeve odjela do Ameriky, školu Moordale zavřeli a Otis si musí najít svoje místo na progresivní Cavendish College. Tam ale nebude zdaleka jediný sexuální terapeut. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (133)

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední série a je to dobře. Téma je vyčpělé, nikam se neposunulo. Naštěstí pořád je to dost zábavné na to, abych se opět podíval, tentokrát na sexuální problémy středoškoláků. Souboj sexuálních poradců je tím správným kořením série a divák se opět něčemu přiučí. Závěrečná Let It Be v parádním gospelovém aranžmá pak dokáže dát zapomenout na pár neduhů, které série má (např .nižší rozpočet je vidět na kameře.) . Jsem také rád, že vyloženě happy end se nekonal a poslední slova Maeve udělala důstojnou tečku na konec. ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V určitých ohledech čtvrtá řada ubrala na lehkosti, stala se "dospělejší" a výrazně změnila prostředí, což někomu nemusí sedět, ale já jsem rád, že tvůrci zkusili něco nového. Kromě toho, byť se v několika ohledech finální řada liší od těch předchozích, stále jí nechybí určitá štiplavost, skvěle napsané a zahrané postavy, skvělý humor, ale i velmi emotivní chvilky. Já jsem veskrze spokojen a žádný velký propad kvality nevidím, vidím jen snahu zkusit to jinak. ()

Reklama

XdanteX 

všechny recenze uživatele

Odporná woke slátanina plná podivných módních stvoření a rádoby existencionálních problémů dnešní sebestředné, zhýčkané a znuděné mládeže. Skoro jako jiny seriál oproti třem předchozím supersériím. Poměrně kyselá tečka v každém ohledu. (Herečka která ztvárnila Cal pomáhala na tvorbě cele série jako LGBtQHykCgKsndjcjdn8!+ konzultantka. Problémy její postavy měly hodně společného s jejím skutečným životem. Bohužel v reálném světě sebevraždu nakonec uskutečnila) ()

DeathTheKid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá sezóna je zatím největší poctou původních cirkusů, jejichž doménou bylo shromažďovat různorodé zrůdičky ze všech koutů světa, za to opravdu smekám. Společnost by se mohla posrat, když nějaký vědec z Kambodži otestuje šampón na opici, ale nepokrytě servírovat dětem a puberťákům, že jít do nevratné změny pohlaví je supr čupr, bez následků, to je najednou cajk. Ale hej, jsme "woke", to je důležitější než být "sane". Reklama netflixu s důrazem na tuhle bezmozkovou agendu se jim povedla. Mimo to je tu pořád pár dobrých, vtipných i dojemných momentů, které jsme si oblíbily v první a druhé sérii. Bohužel scénáristce došel dech i inkoust, a tak začala jen mlátit hlavou do stolu. Nevěril bych tomu, ale nejspokojenější jsem s příběhem Adama, pak Otise. Přeskakováním scén Erica, Cala a příšerek s.r.o. jsem ušetřil dost času. Závěr uspokojivý, tři slabší hvězdy. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seroš, co se za 4 roky vyprofiloval do pozice jednoho z nejoblíbenějších na Netflixu, jsem svého času fakt miloval a až na pár až moc extravagantních postav fandil naprosto každému, s kým jsme se tu začali pravidelně stýkat. Letošní kadence razantních změn mě ovšem až moc vylekala a donutila zarazit řádnou zpátečku ohledně očekávání, přeci jen jsem už předloni říkal, že mi tvůrci dluží do příště. To nedodrželi a naprosto chápu zdejší obecný propad v hodnocení. Naštěstí jsem dost za dobře s tím, jak to celé na konci zaoblili a stále budu vzpomínat pouze v dobrém. [viděno na Netflixu] ()

Galerie (67)

Zajímavosti (10)

  • Keď v 28. minúte Pan Groff obeduje na WC, v držiaku na toaletný papier je kľúč, avšak pri zábere zhora tento kľúč zmizne. (maros336)
  • Na pohřbu hraje píseň „With Or Without You“ od U2. (griph)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno