Reklama

Reklama

Epizody(11)

Obsahy(1)

Naivní mladá žena, která se kvůli svému příteli nechala vmanipulovat do zpronevěry, byla odsouzena do vězení a v novém drsném světě se musí rychle naučit přežít. (Netflix)

Recenze (6)

zahadum 

všechny recenze uživatele

Kopec logických ( vlastne nelogických prehmatov ) a 99 % problémov tam bolo z tej stupídnej havlistickej idei, že aj väzeň má práva a preto sa cely nezamykajú ( ?! ) .... ináč seriál ma kopec vedľajších dejových línii a nejak dramaticky sa to všetko cez seba prepletá do finále ktoré ..... otvára predsa druhú sériu. Uvidíme ako dopadne ďalší osud Macareny.... ()

Narcis 

všechny recenze uživatele

Po La casa de Papel další luxusní seriál a zase výtvor pana Alexe Pina (ne tak originální jako papírový domeček :-) Co mě na první serii bavilo ze všeho nejvíc byl Macarenin otec a jeho vývoj událostí - fakt super chlap (skvělý i bratr). Bachaři jsou veskrze sympaťáci narozdíl od ředitelky a hnusnýho vězeňskýho doktora. Pokračuju hbitě do další serie... ()

Vykuk 

všechny recenze uživatele

Mám rád seriály s vězeňskou tématikou, byť třeba Prison brake mě zcela minul a nezaujal. Tohle začalo slibně, zalíbilo se mi to podobně, jako Orange is new black, ten mě přestal bavit asi až u třetí série. Locked up bohužel začne být zhruba od první poloviny první série neskutečně stupidní, děj, reakce postav, neskutečně mě to vytáčelo a byt jsem chtěl, nedokážu se dodívat na poslední díly, fakt to nejde, jak je to hloupé.. a to ještě koukám, že to má víe sérií :) ()

lada32 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi to možná více jak Papírový dům.Herecké výkony nadchnou a příběh je prostě skvělý. Umorné hledání na Netflixu bylo korunováno tímhle skvostem. Jo a taky Seveřané, ti taky potěšily. Ještě, že jsou ty národní odnože Netflixu a taky HBO. ()

Reklama

Reklama