Reklama

Reklama

Bitva o Inčchon

  • Jižní Korea Incheon sangryuk jakjeon (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jen několik málo měsíců, po takřka absolutním obsazením země invazivními vojsky Korejské lidové armády, v roce 1950, vydal americký námořní generál Douglas McArthur (Liam Neeson) přímý rozkaz k tajné operaci nazvané X-Ray, která měla dle jeho osobního názoru přivést v případě úspěchu celou jeho rozsáhlou námořní flotilu spojeneckých vojsk, čítajících takřka osmdesáti tisícové vojsko, až k samotným mělčinám přístavního města Inčchon. Mělké vody, obepínající geograficky strategický přístav obsazené země, byly ale poseté podmořskými minami, jejichž plán rozmístění měl pouze jeden jediný člověk, tyranský severokorejský velitel Gye-jin Lim (Beom-soo Lee). Jihokorejský velitel Hak-soo Jang (Jeong-jae Lee) se s generálovým požehnáním vydává společně se sedmi členy na sebevražednou misi, která má rozhodnout o výsledku celé Korejské války. Jeho úkolem je infiltrovat se mezi okupantské jednotky a zajistit informace o držení plánu rozmístění podmořských min, předat jej velení a čekat na osvobození. Po prozrazení identity infiltrovaných se ale z celé tajné mise stává boj o vlastní přežití, kdy největším nepřítelem už není jen komunistická kulka, ale krátící se čas od zahájení rozsáhlé námořní operace. (Conspi)

(více)

Diskuze

SsgtJira

SsgtJira (hodnocení, recenze)

První film kde se mi jinak mnou velmi oblíbený L.Neeson nelíbil, tahle role byla bohužel tvrdej přešlap.. :-/ slabé 3*

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Ale iba na tu okliestenu verziu. Ale co uz, tak to nevydrzim a risknem ju.

Rimland

Rimland (hodnocení, recenze)

Lacike

Osobně bych asi začal radši spíš tou prodlouženou verzí, akorát že jsem na ni zatím nikde neobjevil titulky... Takže pokud se v brzké době nezjeví, dám jako první 111 minutovou.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Vidim, ze uz pribudaju prve hodnotenia. Zaujimalo by ma, ktoru verziu videli. 111 minutovu alebo extended 142 minutovu?

Sam neviem ktoru stiahnut. Aby to v tej predlzenej verzii nebola prilis velka nuda.

na příspěvěk reagoval Rimland

Uživatel EvilPhoEniX smazal svůj příspěvek.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Drzim palce, aby to vyslo. Ale od pecky A Moment to Remember John H. Lee nenatocil film, ktory by som chcel vidiet druhykrat.

EvilPhoEniX

EvilPhoEniX (hodnocení, recenze)

Trailer ! Tohle bude pecka. John H. Lee režisér romantické klasiky/ Liam Neeson a Jeong-jae Lee. Očekávám vysoké čísla.

Reklama

Reklama