Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nález lidských orgánů přivádí zvláštní agenty Muldera a Scullyovou k sektě, která dělá vše pro dosažení věčného života. Jak agenti brzy zjistí, nejsou jediní, kdo se snaží sektu vypátrat. Mladá žena přišla kvůli sektě o kontakt se sestrou a k jejímu vysvobození je ochotna využít jakékoli prostředky... (TV Prima)

Recenze (18)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další brilantní atmosferická lahůdka s luxusním scénářem a jedním z nejlepších dialogů Muldera a Scullyové vůbec v samotném závěru epizody. Tenhle díl sice jako by vypadl z Masters of Horror, a docela dost se podobal i Home. Těm největším hororům z Akt X se to samozřejmě vůbec neblíží, ale v rámci dvou nových sérií je to jedna z nejlepších epizod, která by se určitě výtečně vyjímala i v prvních sériích. Nechybí ani šachty, luxusní Mulderovy hlášky (a brýle) a spousta divných lidí. Za mně opět spokojenost. 90%. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kanibali, ľudská stonožka... poznáte to, x-fileovská klasika. Jedna z tých lepších epizód tejto nešťastnej série. Palec hore za rozhovory Muldera a Scully, kde sa sumarizuje nielen ich vzťah, ale vlastne svojím spôsobom aj celý tento seriál + sa poukazuje na to, že takto to donekonečna ísť nemôže a raz bude musieť prísť koniec. Definitívny. ()

Reklama

imaginer21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice rozpačitý díl. Na jednu stranu další z těch "na hraně nechutnosti" (jako pověstná Home, které se tato v případové části v určitém směru blížila), na druhé straně jedna z těch nejcilivějších, pokud jde o poodkrývání motivů složitého vztahu Muldera a Scullyové (závěrečný dialog byl v tomto ohledu jeden z těch nejlepších, co kdy vznikly). V dnešním seriálovém světě Supernatural a podobných je těžké udržet zápletkou i vyzněním klasickou notu X-Files a bohužel na tom tahle epizoda selhává. Ale pro těch pár vtípků, poodhalení vztahu Scullyové k její víře a právě již zmiňovaný závěrečný dialog hodnotím lepší dobrou. Napjatě čekám, jaký epilog Carter po tom všem přichystá. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Agenti vyšetrujú úmrtie troch ľudí v New Yorku. Jednej z obetí chýbajú vnútorné orgány a zvyšné dve majú v hrudníku zarazený železný kôl, ktorý pochádza z oplotenia blízkeho kostola. Návrat ku klasike v Aktoch X, ľudia, ktorí sa vďaka kanibalizmu pokúšajú o večný život s klasickým podtextom Scullyovej pochybnostiach o viere ako takej. Záverečný dialóg agentov je jednou z najlepších konverzácii v celých Aktoch X, nielen v 11 sérii. Takéto príbehy mali skalní fanúšikovia najradšej. ()

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hm... čo by som si dal dnes na večeru ? Žeby ľudské vnútornosti... Tvorcovia na mňa i na vás vytasili absolútne nemilosrdnú epizódu, aká nemá asi za svoju celú existenciu kultového seriálu obdobu ? Dalo sa, ale aj tak ide o čosi zvrátené, čo mi dva-krát nie je po chuti, ako postavám, ktoré sa neštítia vôbec ničoho. I tak sa musím priznať, že bolo na tom niečo fascinujúce, čo ani neviem popísať. Zábery šialenej sekty v byte sú najviac znepokojivé, že mi všetko nebolo jedno. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama