Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kriminálna dráma o vyšetrovaní masakru v Dusiburgu, inšpirovaná skutočným príbehom. Krvná pomsta medzi znepriatelenými klanmi ´ndranghety prekročila hranice Talianska. Po tom, čo Nemeckom otriasol masaker mladých Talianov pred pizzeriou v Duisburgu, nemeckí a talianski vyšetrovatelia museli spojiť svoje sily, aby vypátrali vrahov... (RTVS)

(více)

Recenze (6)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Kromě začátku,je to poklidná kriminálka,která hraje do karet jen tomu,koho aspoň zajímá malinko mafie.Bohužel ´Ndrangheta tu působí hrozně porvchně.Sice dobře zazní,že nechtějí být moc vidět a je to tichá organizace ,ale pak udělají takový poprask.Sice Kalábrie potěší,nemá to nějaký velký tempo a dvojice detektivů zrovna moc k sobě nepasuje.Na TV film vlastně dostanete přesně to,co asi čekat můžete.Chybí určité rozvětvení,kromě jednoho oběda u stolu a manželek je to vcelku tuctová věc,která ani tím,že je podle skutečné události nevytrhne  trn z paty z průměru.50% ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Trochu mafie, trochu polície, trochu rodinného života z oboch strán, ale film za veľa nestojí. Fádny, tuctový a nezaujímavý. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Neviem akým skutočným príbehom je tento snímok inšpirovaný, ale aj tú malú dôveryhodnosť ktorú príbeh vyvolá je v záverečných titulkoch "po vtákoch" kedže filmári nám oznamujú, že všetko je len "akože". Čiže teoreticky sa mohli inšpirovať aj vraždou Vietnamcov v Bratislave roku 1994 a zvyšok dotvoriť fikciou. Filmový príbeh je ale naozaj tuctový, bez napätia, fádny a nezaujímavý. ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Průměr. Děj jednoduchý a předvídatelný, spousta klišé. Konec nevěrohodný. Možná stačilo pokračovat alespoň náznakem možnosti další omerty ze strany obou manželek nebo kalábrijského bosse, bez toho film aspoň 30 % ztrácí. Krom toho německý policista nepůsobil ani trochu německy. Nepochopil jsem rovněž účast či koprodukci srbských tvůrců, jestliže se děj odehrává pouze v Itálii, Německu a Nizozemsku. Jako televizní film ucházející, ale do kin by mi to přišlo slabé. Což možná platí i pro Netflix. S přimhouřením oka dávám 20 % za kameru a 35 % za zbytek. ()

Reklama

Reklama