Reklama

Reklama

Červený trpaslík - Série 2 (1988) (série)


Queeg (S02E05)

(epizoda)
  • Velká Británie Queeg
Velká Británie, 1988, 30 min

Obsahy(1)

Palubní počítač Holy nedokáže zabránit srážce lodi s meteoritem. A to je poslední kapka do poháru trpělivosti záložního počítače jménem Queeg, naprogramovaného tak, aby v případě hrubé nedbalosti převzal velení lodi. Queeg 500 se tedy objeví a zavede na palubě Červeného trpaslíka tvrdý drill. Takže všichni členové posádky s nostalgií vzpomínají na zlaté doby za Holyho... (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Geniální díl. Tady jsem se fakt bavil celou dobu a i ten zvrat na konci mě naprosto dostal a měl jsem u něj úplně stejný výraz, jako celá posádka :D Takže ten plný počet je u mě jistý. 5* ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marně přemýšlím, co bych tomuto dílu vytknul. Nic mě nenapadá. Za pět. "Ty jsi naprostý, naprostý … To slovo ještě nevymysleli, aby vystihli to, co doopravdy jsi. Ale to jsi. A to naprostý, naprostý... tři tečky." ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád si říkám, kde je Kryton? V úvodu druhé série se stal členem posádky, ale v těch dalších byl naprosto vygumován. Tady měli tvůrci zařadit první díl spíše jako šestý. Za trest by si zasloužili tři míle v omdleném stavu.:) Holt nic není zadarmo a dokonce i Kocour musí přiložit své pěstěné ruce k dílu, aby dostal nějakou tu rybu k jídlu. Opět spousta skvělých hlášek a jedno velké poučení na závěr - nezlobte Hollyho! ()

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jsi fakt užitečný jako automat na kondomy ve Vatikánu..." - "A koukej sebou hodit, protože už tvůj kocourek šilhá hlady!" - "Víš kolik lidí, které jsem v životě potkal, můžu nazvat opravdovými přáteli? .. No, jestli se dá počítat tvoje nafukovací panna, tak jedna!" ()

Franta 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších dílů seriálu. Tento díl vyniká všemi přednostmi Červeného trpaslíka, jako jsou herci, provedení a samozřejmě originální nápad. Ke všemu navíc obsahuje nečekaný zvrat na konci, který rozhodně není v seriálovém světě běžný. Pokud hledáte díl, na který se chcete podívat, tak tento rozhodně doporučuji. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Holly, jsi užitečný jako automat na kondomy ve Vatikánu!" - nejlepší hláška celého Trpaslíka... :) A pěkné vystřelení si Hollyho a otestování důvěry. "Važte si toho, co máte..." ()

Reklama

Reklama