Reklama

Reklama

Love, Death & Robots - 1. svazek (2019) (série)


Tajná válka (S01E18)

(epizoda)
  • USA Secret War (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Elitní jednotky Rudé armády bojují s nadpřirozeným zlem hluboko v pralesích Sibiře. (Netflix)

Recenze (63)

Renfield 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děrsu Uzala se do okultního příběhu vlastně hodí... ta podoba, nedalo se nezmínit. Každopádně zájmy o okultismus v této době byly především na druhé straně, tedy je to celé trochu naruby, i když krajina Sibiře má svá tajemství. Navíc celý děj stojí a padá s grafikou, čímž příliš padat nemůže, je to úchvatné, obzvlášť právě ta krajina. Přesoudruhováno tu ale bezesporu je. 75% ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutní pecka u které mi vadil jenom jazyk postav a přízvuk. Ale asi by to "doma" neprošlo, kdyby to mělo být s titulkama. Jinak naprosto skvělý. Okultní klasika. Jenom dodám jednu věc. Jak bych si to užila mnohem víc? Kdyby na konci nebyly ty poslední tři vteřiny. A bylo jenom na divákovi, aby si domyslel... ()

Reklama

Naushika. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle nebyl film nýbrž rádoby silná cutscéna z nějaké mainstreamově střílečky. Ohavné uncanny valley postavy, stupidně américky pojatý Rusové co pořád říkají "comrade" a mluví anglicky s (pseudo)ruským přízvukem, tisíckrát omletá formule "nacisti a okultismus" tentokrát veleoriginálně pozměněná na "sověti a okultismus", spousta krvavých detailů, které mají tu šarádu udělat "drsnou a dospěláckou" a samozřejmně, i uprostřed Sibiře vyškrábneme nějaký ty kozy, protože to, že jste rozpáraná lidská obětina zlých kultistů ještě neznamená, že nemůžete posloužit jakou kousek pěkného masa na koukání pro diváky. Eww. Po zklamání z první poloviny série a několika nadějných epizodách druhé poloviny přišel na úplném konci zase pád do sraček a tento poslední díl mi přišel snad úplně nejhorší. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Měli jsme tu Kovboje vs. Vetřelci, teď tu máme Soudruhy vs. Vetřelce... moc pěkná animace, jenom škoda, že to bylo trochu uhoněný a závěr vyzněl opět donikam. Ale to je asi problém povídek, skončí rychleji, než chceme. Tohle bych si (podobně jako některé povídky z LDR) dokázal představit jako celovečerák... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ghoulové a okultismus za mě mnohem více sluší středověku. Kombinace s neohroženými sověty připravenými bez mrknutí oka padnout za matičku Rus mi zrovna dvakrát nesedla. Na druhou stranu, jakousi atmosféru to mělo a animace se mi líbila. Rozhodně to lepší, co tento seriál nabízí, což ovšem není zrovna velká výhra. [70 %] ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Ve skutečnosti se pod krycím názvem Secret War skrývaly tajné operace USA během občanské války v Laosu. (NiWi)
  • Název napůl potopené lodi v první scéně se zřejmě překládá jako „Nezničitelný“ (poslední znaky jsou nečitelné). (LUKICKK)
  • Zbraně, které použivají vojáci, jsou samopaly PPŠ-41, odstřelovací pušky Mosin-Nagant a SVT-40, kulomet DT-28 a revolver Nagant. (K98)

Reklama

Reklama