Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • Francie Trouble Every Day (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Pan doktor Shane Brown se před nedávnem oženil a právě se svou manželkou June vyrážejí na svatební cestu do Paříže. Nutno podotknout, že paní Brownová vůbec netuší, koho že si to vlastně vzala. Její muž kdysi pracoval na lékařském výzkumu sexuálních úchylek spojených s kanibalizmem a bohužel se na něm experiment, jehož byl svědkem, velmi podepsal. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (134)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nic netušící oběti jsou feromonicky přitahovány k predátorům, nakaženým jakýmsi záhadným virem sexuálního kanibalismu... Taková anotace by se mohla zdát slibná, ale popravdě aby se člověku tenhle film líbil, nebo ho aspoň zaujal, musí být onen člověk (aspoň trochu) magor, musí mít (aspoň trochu) slabost pro vyšinutého exhibicionistického narcise Vincenta Galla a zároveň (aspoň trochu) i pro "divné", alternativní filmy. No a jelikož já všechny tyhle tři kritéria (aspoň trochu) splňuju, tenhle divný film se mi hodně líbí. A je to další případ filmu, jehož zdejší mizerné hodnocení vůbec nechápu. Viděl jsem ho (až dodnes) jen jednou kdysi hodně hodně dávno a byl to tak hustoatmosférický a halucinační zážitek, že jsem si ho uchoval v živé paměti. A i dnes, stejně jako před lety, zvráceně obdivuju monstrózní tlamu, jakou má mademoiselle Dalle a vsadil bych se, že je to doopravdy kanibalka a že těma svýma příšernýma čelistma rozkousne lidskou stehenní kost lehce jako preclík. Scéna jejího kanibalského sexu s mladým zlodějem patří k perlám, ne-li vrcholům krváckého žánru. A jako milé překvapení se filmem mihne i Aurore Clément se svým rozkošným francouzským přízvukem. ()

Clariss 

všechny recenze uživatele

Víte proč tomuto pro většinu debaklu dávám tak vysoké hodnocení?Opomíjím nudnou asociační sleď, opomíjím zvrácenost rádoby kanibalistických choutek, kterých je tam na můj vkus pramálo, opomíjím bezobsažný scénář a opomíjím vlastně celý film. Povrchnost. Já totiž miluji. Kam se poděla ta objektivnost?Pche.. Ovšem když se zamyslím jako filmový teoretik(troufalé), dojdu k závěru, že řídit se pouhou dějovou konstruktivitou, která je tak diferenciální a pro tento případ značně obsažná v tom, tvůrcem zastihnout lásku z jiného pohledu, která hraničí se samotnou nenávistí, brutalitou, je nedostatečné a zanedbané pro rádoby aktivního diváka. Zamyslet se, prosím. Nonšalant averzovým myšlenkám vůbec. A co? ()

Reklama

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Že vraj kanibalský morbiďák, fúúúúúúúj, kokocina je to!!!! Deje sa tam úplný prd a aj ten prd stojí za vyprdený prd. Ono je to akože artový kúsok takže scenár tým pádom nepotrebuje, stačí mu len zmäť "umeleckých záberov na zadumané ksichty dákych francúzskych trpákov čo sa otrávili nedopečenou bagetou s cesnakom a navyše zoradených pre umelecký efekt úplne náhodne. No a ešte pár feťáckych dialógov ktoré zdvihnú divákov zo sedačiek svojou filozofickou hĺbkou ako od pepka námorníka v špenátovom tranze. Jeden z tých filmov ktorých pozretie som naozaj úprimne ľutoval. Zničiť a spáliť! ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Claire Denis to pokazila. Jej nudná, nepríjemná réžia je hlavným negatívom tohto inak fungujúceho žánrového snímku. Trouble Every Day nie je zďaleka tak nepodarený film, ako by sa mohlo podľa tunajších nenávistných hodnotení na prvý pohľad zdať. Napätie a nechutnosti plnia svoj účel, atmosféra tiež, Gallo je démonický, Dalle vyšinutá a neviniatko Tricia Vessey im je dokonalým protipólom. A záver, keď práve ona prenesie tú (skoro až vtipnú) uzemňujúcu hlášku, povyšuje film jednoznačne nad priemer, nech sú jeho slabé miesta akokoľvek a dodáva mu ešte silnejší psychopatický rozmer. 65% PS: Len tak pre porovnanie: Cinema svojho času priemerných 40 percent; (ČR) Premiere štyri hviezdičky a IMDB ku dnešnému dňu 6.1. ()

TesterX 

všechny recenze uživatele

Občas nechutná, ale povětšinu času nudná podívaná bez děje. První polovinu filmu se neděje téměř nic a vy jen čekáte, kdy přijde první nechuťárna. Ta přijde, ale nestojí za nic, pak čekáte další polovinu na tu druhou, která také nestojí za nic. Film měl začít přibližně deset minut před koncem a ubírat se rozvinutějším směrem. Ocenit si zaslouží pár statických kamerových záběrů. ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama