Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • Francie Trouble Every Day (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Pan doktor Shane Brown se před nedávnem oženil a právě se svou manželkou June vyrážejí na svatební cestu do Paříže. Nutno podotknout, že paní Brownová vůbec netuší, koho že si to vlastně vzala. Její muž kdysi pracoval na lékařském výzkumu sexuálních úchylek spojených s kanibalizmem a bohužel se na něm experiment, jehož byl svědkem, velmi podepsal. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (134)

honajz 

všechny recenze uživatele

Provokativní film režisérky Claire Denis si vychutnají nejspíše jen silnější nátury. Hrdiny filmu jsou lidé, kteří pro své dokonalé sexuální uspokojení potřebují pojídat maso svého partnera. I když se snaží spíše o psychologické pojetí postav, občas autorce vázne logika děje, kterou samoúčelná provokativnost, takto současný filmový trend, moc nezachraňuje. DVD: Jako bonus jediný mizerný trailer. Film 2/4, Bonusy 0/4, Zvuk 3/4, Obraz 2/4 ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Po svém původním hodnocení asi před 5 roky musím snížit počet hvězd na polovinu, protože tenkrát jsem tím byl nadšenej hlavně kvůli té odvaze natočit film na takový psycho téma a kvůli tomu, že je to hodně originální. Originalita tam vskutku je, ale už jsem trochu filmově vyspěl a vystřízlivěl a vidět to podruhé taky udělá svý. Každopádně Vincent Gallo je můj oblíbenej ksicht, takže to je tak jedno ze dvou lákadel na tenhle film. To druhý lákadlo jsou scény, kde se teda navzájem žerou a krvácí, protože to je fakt psycho! Stranou poznamenávám, že je to ale asi trochu blbost - oběti se vůbec nebrání, jenom trochu řvou a dostatku krve se dočkáme až po střihu v dalším záběru. Takže upozornění pro lidi, co maj rádi nepochopený psycho filmy: TADY, JO JO, TOŤ!!! ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nic netušící oběti jsou feromonicky přitahovány k predátorům, nakaženým jakýmsi záhadným virem sexuálního kanibalismu... Taková anotace by se mohla zdát slibná, ale popravdě aby se člověku tenhle film líbil, nebo ho aspoň zaujal, musí být onen člověk (aspoň trochu) magor, musí mít (aspoň trochu) slabost pro vyšinutého exhibicionistického narcise Vincenta Galla a zároveň (aspoň trochu) i pro "divné", alternativní filmy. No a jelikož já všechny tyhle tři kritéria (aspoň trochu) splňuju, tenhle divný film se mi hodně líbí. A je to další případ filmu, jehož zdejší mizerné hodnocení vůbec nechápu. Viděl jsem ho (až dodnes) jen jednou kdysi hodně hodně dávno a byl to tak hustoatmosférický a halucinační zážitek, že jsem si ho uchoval v živé paměti. A i dnes, stejně jako před lety, zvráceně obdivuju monstrózní tlamu, jakou má mademoiselle Dalle a vsadil bych se, že je to doopravdy kanibalka a že těma svýma příšernýma čelistma rozkousne lidskou stehenní kost lehce jako preclík. Scéna jejího kanibalského sexu s mladým zlodějem patří k perlám, ne-li vrcholům krváckého žánru. A jako milé překvapení se filmem mihne i Aurore Clément se svým rozkošným francouzským přízvukem. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Dr. Shane Brown (Vincent Gallo) se svojí novomanželkou June (Tricia Vessey) jedou na svatební cestu do Paříže. Každý z nich si ale romantiku představuje úplně jinak. Zvlášť Dr.Brown, který se kdysi věnoval výzkumu kanibalizmu, a některé z těchto praktik sám aplikuje ... Tak nevím, film jsem sice shlédl dostatečně pozorně, ale kdybyste se mně zeptali, o čem to je - nebo nedejbože proč vlastně byl natočen, musím odpovědět že nevím. Zápletka sice zpočátku (asi prvních pět minut) vyznívá docela zajímavě (obzvláště pokud na sobě pocitujete kanibalistické sklony), ale tím to také končí. Zbytek filmu je takříkajíc o ničem, a ty dvě sexuální a dvě kanibalistické scény (přičemž jedna je společná) to nevytrhnou. Ani herecké obsazení nic extra nepředvedlo, tak snad jen že holky vypadají docela k světu (a nikterak se nebrání nahotě) a Vincent Gallo je .. prostě Vincent Gallo. Takže třebas zase příště... ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Takto to dopadá, keď sa ľudia bez talentu rozhodnú, že budú tvoriť umenie. Mne absolútne neznámy francúzsky režisér Claire Denis chcel zrejme natočiť šokujúcu psychologicko-erotickú horrorovú drámu, ale to sa mu teda ani náhodou nepodarilo. Pretože tento film je len zmesou primitivity, nudy a zlých výkonov nadmieru nesympatických hercov. Neohrabané pokusy o rozťahanú atmosferičnosť mĺkvych scén sú ukážkou filmárskeho fušerstva. Odpad! ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama