Reklama

Reklama

Vidím tě

Trailer 1

Životem rodiny Harperových otřese nevěra. Greg (Jon Tenney), hlavní vyšetřovatel únosu dítěte, který vynesl na světlo podobný případ z předchozích let, se snaží najít způsob, jak odpustit své zazobané ženě Jackie (Helen Huntová). Když pocit viny začne narušovat Jackieino duševní zdraví, v jejich domě se objeví nevysvětlitelné zlé síly a jejich synek Connor (Judah Lewis) se ocitne ve smrtelném nebezpečí. Neočekávaná změna úhlu pohledu odhalí ducha z minulosti a děsivá, krutá pravda o přítomnosti zla v domě Harperových konečně vyjde najevo. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Už som si myslela, že má všetko na svedomí nejaký podivný žabiak! Keby ma to miestami tak nesralo (až som rozmýšľala, že stopnem film) dám aj 5. Prvé dve tretiny totálny chaos, piate cez deviate, ale v poslednej tretine všetko do seba zapadlo a pekne svorne psychopaticky klapalo. Ale aj tak bol najdesivejšií z celého filmu ksicht Helen Hunt, ktorá vyzerá ako horor sama o sebe. Aj tak má však u mňa plus, lebo aspoň nemá natiahnutý preplastikovaný ksicht ako N. K., či M.J. ... ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Napínavé to je, o to pokoj. Akurát, že scenárista je tak trošku lempl a neobťažoval sa nám objasniť motiváciu postáv k páchaniu niektorých nekalých činov a takmer všetky (postavy) zanechal osobnostne ploché a jednostrunné. Hovoriac o plochých, nedá mi ešte nespomenúť, že na Heleninej tvári prebiehajú nejaké prazvláštne erózie a nevyzerá to príjemne, robím si starosti. ()

Reklama

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Uf. Předem Helen Hunt. Po létech jsem ji viděl v něčem hrát. Chápu už, proč ji dlouho nebylo vidět. Málem jsem se poblil. Je jí 56 let a vypadá tak na 106. Ve filmu by měla hrát seschlou prababičku, nikoli matku toho chlapce. Hnus, odporné. Jistě dobře dobře utracené peníze za plastiky :). K filmu: Supr nudná sračka. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tak zaprvé H. Hunt tady vypadá fakt otřesně, dokonce se přiznám, že jsem ji ze začátku ani nepoznal. Věk sice nezastavíš, ale to umělý vyhlazování (nebo co to bylo), no žádná sláva. A pak tady máme příběh, kterej je sice zajímavej, ale nevyváženej (první půlka je nuda, ve druhé je toho zase až moc). No a navíc se to snaží brnkat na hororovou strunu, ale je to zbytečný, lepší by bylo zatlačit na krimi linku. Občas hapruje chování některých postav, takže divák zakroutí hlavou... S jiným režisérem a trochu umravněným scénářem to mohl být slušnej thriller. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Kdesi v americkém maloměstě mizí dítka a v neharmonické rodině vyšetřujícího detektiva se navíc začnou dít podivné věci. Ale jak už to tak bývá, nic není takové, jak se na první pohled zdá. Randall sice není nějaký svižný vypravěč, ale na druhou stranu má pořád co říct a budiž mu ke cti, že na všechny položené otázky poctivě odpovídá. Zvraty, a že jich cca od půlky filmu je, nepůsobí účelově a postupně do sebe krásně všechno zapadá. Možná by neškodilo trochu lépe pracovat s napětím, ale nad tím se dá lehce mávnout rukou. Největší problém tak vidím v Helen Hunt. Nevím, jestli je nemocná nebo jestli jí jen pokazili plastiky, ale vypadá tady naprosto příšerně a její projev koresponduje s vizáží. I přesto se ale jedná o příjemné překvápko, které stojí za to vidět. 70% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama