Reklama

Reklama

Vidím tě

Trailer 1

Životem rodiny Harperových otřese nevěra. Greg (Jon Tenney), hlavní vyšetřovatel únosu dítěte, který vynesl na světlo podobný případ z předchozích let, se snaží najít způsob, jak odpustit své zazobané ženě Jackie (Helen Huntová). Když pocit viny začne narušovat Jackieino duševní zdraví, v jejich domě se objeví nevysvětlitelné zlé síly a jejich synek Connor (Judah Lewis) se ocitne ve smrtelném nebezpečí. Neočekávaná změna úhlu pohledu odhalí ducha z minulosti a děsivá, krutá pravda o přítomnosti zla v domě Harperových konečně vyjde najevo. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

Denila 

všechny recenze uživatele

Konečně dost dobrý film. Zbožňuju promyšlený děj a tady byl! Žabí maska byla dost nepříjemná, představa že takhle na někoho narazím doma, ne děkuji. To, že jsem nad tím v noci přemýšlela je další známkou kvality, dojem film zanechal. Docela mi trvalo než jsem poznala Helen Hunt, pořád jsem si říkala odkud tu ženskou znám a zakončila to údivem. Vypadá trošku jako kostra potažená kůží, že ty hvězdy nestárnou raději přirozeně.. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ve znamení neslyšně kuňkajících podomních "žabiček". Došlo sice k porušení nepsaného estetického pravidla prostřednictvím herečky Helen Hunt, na níž byla spáchána pomsta plastického chirurga, ovšem jednotlivé fáze, které film absolvoval, jsou zdatně vymyšlené a je radost pohledět, jak se postupně slijí v jeden soudržný celek, ze kterého se nesluší příliš prozrazovat. Uvítal bych však, kdyby se ještě odbourala roztahanost. Film nakousává choulostivé téma homosexuální pedofilie, zabloudíme tedy do dávné minulosti, kde je dvěma naivním chlapcům nabízen pamlsek, kterému neodolají, v současnosti už je ovšem k jejich únosům zvolen "sofistikovanější" způsob. Filmem se prolínají dvě linie - v domě zazobané tříčlenné rodiny se dějí podivné věci, režisér dokonce za tímto účelem buduje mysteriozní atmosféru, ale každý odtuší, jak to eskaluje, druhá linie sleduje kriminální pátrání po zmizelém chlapci. A hlavní předností je, že delší dobu se daří vyvolat dojem, že obě linie spolu pramálo souvisejí. Když už je těch záhad tak akorát, pustí se film do svých objasňovacích veletočů a na scénu vstupují další dvě (dosud tajemné) postavy, které dost zamotají s dějem, čeká se ještě na odhalení pedofila a zajímavá hra s nepředvídatelností postupně nabírá na vyvrcholení. Herecké obsazení čítá povědomá herecká jména. O žádné z postav se nedá přímo prohlásit, že je tou hlavní, dokonce i Helen Hunt (scénářem přisouzenou nevěru jsem jí při jejím nevábném vzhledu nevěřil) se nadlouho vytratí ze scény, takže Jon Tenney, Judah Lewis, Owen Teague nebo Libe Barer, kteří nastoupí po ní, si nemohou stěžovat, že by jim byl upřen herecký prostor. Režisér Adam Randall a scenárista Devon Graye přinesli osvěžující systematický vítr do stereotypního bujení v oblasti thrillerů s hororovým nádechem, takže o překvapivé postupy není nouze a celkově to má decentně inteligentní tendence. 8/10 ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Kdesi v Americe mizí děcka a na místech činu se najdou zelené nože to by nebylo nic zvláštního kdyby pachatel už dávno neseděl v vězení. Otázka zní je to napodobitel nebo chytily tehdy špatného pachatele? Případ vyšetřuje policista , který má rodinné problémy (jeho žena roztáhla nohy jinému a čeká s ním děcko) mezitím se vše zamotá a je z toho nakonec nadprůměrný thriller. Nechci výrazně spoilerovat tak nahodím pouze filmy s podobným námětem https://www.csfd.cz/film/453158-the-neighbor/komentare/ a https://www.csfd.cz/film/367644-smrt-ve-tme/komentare/. Jinak Helen Hunt mě tolik nevadila více mě štval ten kluk co hrál toho Connora toho by měly mučit na počkání. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě to celkem bavilo, protože to bylo správně tajemný. Desetiletej kluk jede lesem na kole a docela solidně z něj zničehonic zmizel někam do piči a už ho nikdo nikdy neviděl. Kdyby tak něco podobného chtěla udělet i Helen Hunt, která tady vypadá hůř než Mickey Rourke. Ve druhý půlce se to snaží o racionální vysvětlení a je to přeplácaný jak čínský metro, aby se to do scénáře všechno vešlo. Na druhou stranu už tam plastikama zhuntovaná Helen nemá tolik prostoru, tak se to dalo dokoukat. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Moc se mi do toho nechtělo ale nakonec se z toho vyklubal celkem snaživej thriller. Děj filmu sleduje rodinu Harperových a jejich problémy spojený s nevěrou matky. Navíc se v domě Harperových začínají dít divný věci a ve městě mizí už druhej chlapec. Druhá půlka snímku začíná pomalu objasňovat divný věci dějící se v domě a vše do sebe začíná zapadat. Za tip vděčím uživatelce Ratchetka. Lepší 3hvězdy. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama