Reklama

Reklama

Vidím tě

Trailer 1

Životem rodiny Harperových otřese nevěra. Greg (Jon Tenney), hlavní vyšetřovatel únosu dítěte, který vynesl na světlo podobný případ z předchozích let, se snaží najít způsob, jak odpustit své zazobané ženě Jackie (Helen Huntová). Když pocit viny začne narušovat Jackieino duševní zdraví, v jejich domě se objeví nevysvětlitelné zlé síly a jejich synek Connor (Judah Lewis) se ocitne ve smrtelném nebezpečí. Neočekávaná změna úhlu pohledu odhalí ducha z minulosti a děsivá, krutá pravda o přítomnosti zla v domě Harperových konečně vyjde najevo. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

John80 

všechny recenze uživatele

Slabé , čakal som viac ,než len vyhrožujuceho sa teenagera v dome policajta, kde sa so svojou priatelkou potajme vkradnu obaja a navyše prva polovica filmu poukazuje,čo sa deje a ta druha to iste len s rozdielom , že ukazujú už konkretne osoby, ktoré robia zlo vo filme, Su aj lepšie thrilleri ako tento ,preto 2* ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Subtilní thriller s velkým nápadem. Od proklouznutí pod garážovými dveřmi si říkáte, že už nemusíte nic vidět, protože všechno víte, nicméně Randall má v rukávu ještě několik zajímavých překvapení (např. PEZ zásobník na úrovni Kobayashiho porcelánu). A Helen Hunt? O její obličej se zjevně nestaral plastický chirurg, ale nezkušený učeň, který natahuje telecí kůži na tympány. Čím detailnější byl na ni záběr, tím víc jsem nabýval dojmu, že vidím Oldmanova chovatele čuníků z Hannibala. Fujtajxl! Pokud ovšem její obsazení mělo diváka přivést na falešnou hororovou stopu, byl to mistrovský tah.. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Ve znamení neslyšně kuňkajících podomních "žabiček". Došlo sice k porušení nepsaného estetického pravidla prostřednictvím herečky Helen Hunt, na níž byla spáchána pomsta plastického chirurga, ovšem jednotlivé fáze, které film absolvoval, jsou zdatně vymyšlené a je radost pohledět, jak se postupně slijí v jeden soudržný celek, ze kterého se nesluší příliš prozrazovat. Uvítal bych však, kdyby se ještě odbourala roztahanost. Film nakousává choulostivé téma homosexuální pedofilie, zabloudíme tedy do dávné minulosti, kde je dvěma naivním chlapcům nabízen pamlsek, kterému neodolají, v současnosti už je ovšem k jejich únosům zvolen "sofistikovanější" způsob. Filmem se prolínají dvě linie - v domě zazobané tříčlenné rodiny se dějí podivné věci, režisér dokonce za tímto účelem buduje mysteriozní atmosféru, ale každý odtuší, jak to eskaluje, druhá linie sleduje kriminální pátrání po zmizelém chlapci. A hlavní předností je, že delší dobu se daří vyvolat dojem, že obě linie spolu pramálo souvisejí. Když už je těch záhad tak akorát, pustí se film do svých objasňovacích veletočů a na scénu vstupují další dvě (dosud tajemné) postavy, které dost zamotají s dějem, čeká se ještě na odhalení pedofila a zajímavá hra s nepředvídatelností postupně nabírá na vyvrcholení. Herecké obsazení čítá povědomá herecká jména. O žádné z postav se nedá přímo prohlásit, že je tou hlavní, dokonce i Helen Hunt (scénářem přisouzenou nevěru jsem jí při jejím nevábném vzhledu nevěřil) se nadlouho vytratí ze scény, takže Jon Tenney, Judah Lewis, Owen Teague nebo Libe Barer, kteří nastoupí po ní, si nemohou stěžovat, že by jim byl upřen herecký prostor. Režisér Adam Randall a scenárista Devon Graye přinesli osvěžující systematický vítr do stereotypního bujení v oblasti thrillerů s hororovým nádechem, takže o překvapivé postupy není nouze a celkově to má decentně inteligentní tendence. 8/10 ()

Dawe2 

všechny recenze uživatele

Souhlas s tím, že Helen Hunt vypadá strašně. To je tak když se někdo bojí stárnout a pak místo přirozených vrásek vypadá jako smrt a mumie. Příběh jako takový není špatný, jednu chvíli s opakováním děje ale nudí. Divák opravdu není tak hloupý, že by si to nedomyslel, nebo by stačil pro méně domýšlivé krátký sestřih. 70%. !!! SPOILER !!!! : Nemám rád, když zařve ten kdo si to nejméně zaslouží, ale holt dejme tomu, no .... ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Koukám, že nejsem jedinej, koho tu nejvíc děsila Helen Hunt. Samotný film je sice fest překombinovaný, čemuž zas až tak neodpovídá výsledná ne až tak komplexní zápletka, ale plusové body to u mě má za nepředvídatelnost a postupné twistoidní odhalování pravdy. Film si tím pěkně udržuje pozornost až do konce, i když se mi na některých místech scénář zdál přitažený za vlasy a ne po všech směrech úplně dotažený (některé postavy nemají až tak důležitou úlohu). ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama