Reklama

Reklama

Vidím tě

Trailer 1

Životem rodiny Harperových otřese nevěra. Greg (Jon Tenney), hlavní vyšetřovatel únosu dítěte, který vynesl na světlo podobný případ z předchozích let, se snaží najít způsob, jak odpustit své zazobané ženě Jackie (Helen Huntová). Když pocit viny začne narušovat Jackieino duševní zdraví, v jejich domě se objeví nevysvětlitelné zlé síly a jejich synek Connor (Judah Lewis) se ocitne ve smrtelném nebezpečí. Neočekávaná změna úhlu pohledu odhalí ducha z minulosti a děsivá, krutá pravda o přítomnosti zla v domě Harperových konečně vyjde najevo. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

honajz 

všechny recenze uživatele

Co naplat, že všechny střípky nakonec do sebe dokonale zapadnou a nám jsou známy motivace všech, skutečně všech postav, co naplat, že to má skvělou kameru, která v městečku u lesů a řeky s jezerem čaruje jako o život, když je to celé nudně postavené, včetně zvratu a totální změny ve vyprávění v 50. minutě, kdy vlastně prožíváme po druhé uvedení do děje s následným polopatickým a zdlouhavým vysvětlováním, jak co bylo a proč. A Helen Hunt jsem nepoznal, vypadá ve filmu jak seschlá, hnusná čarodějnice, a celou dobu jsem měl pocit, že je a bude posedlá, odpovídalo by to její svraštěné a stáhlé kůži u rtů i celkovému vzhledu. Ale jak říkám, scénář je sestaven dovedně, jen to ve výsledku včetně toho předělu strašně nudí a nezajímá, a ty postavy jsou mi ukradené. A vlastně poprvé se mi stalo, že jsem dokonce chvíli fandil úchylnému vrahovi, ak nesympatické jsou všechny postavy ve filmu. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Je málo filmov, ktoré dokážu prísť s mnohými dejovými zvratmi a prekvapeniami a aj na konci stále logicky držať pokope a pôsobiť ako-tak uveriteľne. I see you sa to podarilo výborne a je pre mňa jedným z najpríjemnejších prekvapení za veľmi dlhú dobu. Príbeh, v ktorom sa jednej mierne dysfunkčnej rodinke začnú v dome diať divné a nevysvetliteľné veci sprvu pôsobí tuctovo a osobne som mal 1-2 tipy kto alebo čo stojí za týmito divnými úkazmi a prečo. Potom prišiel prvý zvrat, druhý ,tretí, a tak ďalej a zistil som, že so svojimi predpoveďami v úvode som bol pekne mimo. Okrem precízne vystavaného scenára s množstvom zvratov chválim aj hercov, ktorí si odohrali svoje a prispeli tiež významne k celkovému zážitku. Po technickej stránke je síce film priemerný, no vôbec mi to nevadilo, keďže ako som spomínal scenár a prepracovaný príbeh mi všetko vynahradili. Už dlho ma naozaj nič neprekvapilo tak ako vývoj ,rozuzlenie a záver tohto filmu. Slabších 5* 90% ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku ma film vobec neoslovil. Bol nezáživný a nudný. Zásadný zlom prišiel v druhej polovici filmu, keď film odkrýval svoje karty a prišiel s dosť slušnými zvratmi. Lebo najprv je to akože cele jasné, ale je to len krásna habadura režiséra. Predvídateľný je v tom, že hned od začiatku som vedel, že za tým niesu paranormálne javy a to som veľmi rad, že som sa nemýlil. Ale zas pri zvratoch, nemáte šancu predvídať sceny, ktoré sú kľúčové pre tento film. Vyzeral celkom jednoducho, ale to rozhodne nebol a to hlavne v druhej polke filmu má najväčšiu silu. Kamera bola úžasná, tie pohľady z hora alebo zrýchlený presun sa vydarili.Ako som si na začiatku hovoril, že vidím to na maximálne 2*, tak na konci z toho bola skoro i 4*, nebyť, ale  nesympatickej a ani moc dobre hrajúcej Huntovej, tá teda zostarla. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Málo známý a celkem povedený thriller, který v první půlce pokládá desítky záhadných a mysteriózních otázek a ve druhé polovině je všechny do jedné šikovně zodpovídá. Nechci psát spoilery, protože je dobré o samotném ději vědět co nejméně. Nestihl jsem se v tom tempu ani nudit a film hezky klame i žánrem, kdy se postupem času změní od rodinného dramatu, thrilleru, home invasionu až na krimi detektivku s únosem dětí. Příběhově jde o kvalitní a hodně originální nápad s několika šilenými zvraty, takzě za mě dost povedené a hodnocení by si to zasloužilo daleko větší. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Prvý film zo služby hbo go. Ak nerátam bondovky, ktoré chcem pozrieť všetky. Hneď na úvod, vôbec mi to neprišlo ako horor, aj keď prvky to malo aj ten obrázok na tejto databáze, tak film by mal označovať žáner horor. Ale nie, nevyľakal som sa. Možno ak by sa to pozeralo po tme. Celkovo ale film hodnotím ako dobrý. Výkony hercov aj pochmúrna atmosféra urobi svoje. 3* ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno