Reklama

Reklama

Vidím tě

Trailer 1

Životem rodiny Harperových otřese nevěra. Greg (Jon Tenney), hlavní vyšetřovatel únosu dítěte, který vynesl na světlo podobný případ z předchozích let, se snaží najít způsob, jak odpustit své zazobané ženě Jackie (Helen Huntová). Když pocit viny začne narušovat Jackieino duševní zdraví, v jejich domě se objeví nevysvětlitelné zlé síly a jejich synek Connor (Judah Lewis) se ocitne ve smrtelném nebezpečí. Neočekávaná změna úhlu pohledu odhalí ducha z minulosti a děsivá, krutá pravda o přítomnosti zla v domě Harperových konečně vyjde najevo. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

Marze 

všechny recenze uživatele

Dvanáctiletý chlapec zmizí...Je to kriminální thriller okořeněný hororem a prvky noir. Je tu atmosféra a napětí jak přejíždí pomalá kamera.K tomu skvělý zvuk. Je to plné zákrutů, strašidelné až noční můra.Na začátku pro mě bylo nemožné předvídat jak to skončí, kvúli únavné první části. Vypadalo to až amatérská , ale pak se to vyvine v zručně řemeslnou pohádku o supernadpřirozených schopnostech. ()

Dawe2 

všechny recenze uživatele

Souhlas s tím, že Helen Hunt vypadá strašně. To je tak když se někdo bojí stárnout a pak místo přirozených vrásek vypadá jako smrt a mumie. Příběh jako takový není špatný, jednu chvíli s opakováním děje ale nudí. Divák opravdu není tak hloupý, že by si to nedomyslel, nebo by stačil pro méně domýšlivé krátký sestřih. 70%. !!! SPOILER !!!! : Nemám rád, když zařve ten kdo si to nejméně zaslouží, ale holt dejme tomu, no .... ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Subtilní thriller s velkým nápadem. Od proklouznutí pod garážovými dveřmi si říkáte, že už nemusíte nic vidět, protože všechno víte, nicméně Randall má v rukávu ještě několik zajímavých překvapení (např. PEZ zásobník na úrovni Kobayashiho porcelánu). A Helen Hunt? O její obličej se zjevně nestaral plastický chirurg, ale nezkušený učeň, který natahuje telecí kůži na tympány. Čím detailnější byl na ni záběr, tím víc jsem nabýval dojmu, že vidím Oldmanova chovatele čuníků z Hannibala. Fujtajxl! Pokud ovšem její obsazení mělo diváka přivést na falešnou hororovou stopu, byl to mistrovský tah.. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Niekde sa tento film pokladá za horor, čo je omyl, tu sa jedná o zaujímavý kriminálny thriller. V mestečku miznú deti a detektívovi s rodinnými problémami sa začnú v dome diať podivné veci (ale žiadny duch ani paranormálne sily za to našťastie nenesú zodpovednosť). Rozbeh je trochu pomalý a spočiatku sa to ťahá, no keď sa postupom času začnú odkrývať karty, odrazu film začne baviť, všetko do seba začne zapadať a príde aj na nejaké prekvapenia. Ku koncu je to už celkom napínavá jazda. Znepokojivá hudba potešila (horšie sa už pozeralo na škaredú Huntovú). Ušlo to, ale čakal som viac. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Kdesi v Americe mizí děcka a na místech činu se najdou zelené nože to by nebylo nic zvláštního kdyby pachatel už dávno neseděl v vězení. Otázka zní je to napodobitel nebo chytily tehdy špatného pachatele? Případ vyšetřuje policista , který má rodinné problémy (jeho žena roztáhla nohy jinému a čeká s ním děcko) mezitím se vše zamotá a je z toho nakonec nadprůměrný thriller. Nechci výrazně spoilerovat tak nahodím pouze filmy s podobným námětem https://www.csfd.cz/film/453158-the-neighbor/komentare/ a https://www.csfd.cz/film/367644-smrt-ve-tme/komentare/. Jinak Helen Hunt mě tolik nevadila více mě štval ten kluk co hrál toho Connora toho by měly mučit na počkání. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama