Reklama

Reklama

Vidím tě

Trailer 1

Životem rodiny Harperových otřese nevěra. Greg (Jon Tenney), hlavní vyšetřovatel únosu dítěte, který vynesl na světlo podobný případ z předchozích let, se snaží najít způsob, jak odpustit své zazobané ženě Jackie (Helen Huntová). Když pocit viny začne narušovat Jackieino duševní zdraví, v jejich domě se objeví nevysvětlitelné zlé síly a jejich synek Connor (Judah Lewis) se ocitne ve smrtelném nebezpečí. Neočekávaná změna úhlu pohledu odhalí ducha z minulosti a děsivá, krutá pravda o přítomnosti zla v domě Harperových konečně vyjde najevo. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

borec999 

všechny recenze uživatele

Je málo filmov, ktoré dokážu prísť s mnohými dejovými zvratmi a prekvapeniami a aj na konci stále logicky držať pokope a pôsobiť ako-tak uveriteľne. I see you sa to podarilo výborne a je pre mňa jedným z najpríjemnejších prekvapení za veľmi dlhú dobu. Príbeh, v ktorom sa jednej mierne dysfunkčnej rodinke začnú v dome diať divné a nevysvetliteľné veci sprvu pôsobí tuctovo a osobne som mal 1-2 tipy kto alebo čo stojí za týmito divnými úkazmi a prečo. Potom prišiel prvý zvrat, druhý ,tretí, a tak ďalej a zistil som, že so svojimi predpoveďami v úvode som bol pekne mimo. Okrem precízne vystavaného scenára s množstvom zvratov chválim aj hercov, ktorí si odohrali svoje a prispeli tiež významne k celkovému zážitku. Po technickej stránke je síce film priemerný, no vôbec mi to nevadilo, keďže ako som spomínal scenár a prepracovaný príbeh mi všetko vynahradili. Už dlho ma naozaj nič neprekvapilo tak ako vývoj ,rozuzlenie a záver tohto filmu. Slabších 5* 90% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Dvanáctiletý chlapec zmizí...Je to kriminální thriller okořeněný hororem a prvky noir. Je tu atmosféra a napětí jak přejíždí pomalá kamera.K tomu skvělý zvuk. Je to plné zákrutů, strašidelné až noční můra.Na začátku pro mě bylo nemožné předvídat jak to skončí, kvúli únavné první části. Vypadalo to až amatérská , ale pak se to vyvine v zručně řemeslnou pohádku o supernadpřirozených schopnostech. ()

Reklama

Homerking 

všechny recenze uživatele

Příběh se točí kolem rodiny Harperových, táty Grega jeho ženy Jackie a dospívajícího syna Connora. Greg pracuje jako detektiv a vyšetřuje případ záhadného zmizení malého chlapce mimo složitého případu musí bojovat s partnerskou krizí v podobě nevěrné manželky. Tuto rodinu ale budou brzy sužovat další útrapy protože se v jejich domě začnou odehrávat záhadné události. Nečekejte thriller s přímou dějovou linkou, tenhle kousek je výborně sestříhaným hlavolamem který vám nakonec odhalí šokující rozuzlení. Vřele doporučuji. ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Konečně dost dobrý film. Zbožňuju promyšlený děj a tady byl! Žabí maska byla dost nepříjemná, představa že takhle na někoho narazím doma, ne děkuji. To, že jsem nad tím v noci přemýšlela je další známkou kvality, dojem film zanechal. Docela mi trvalo než jsem poznala Helen Hunt, pořád jsem si říkala odkud tu ženskou znám a zakončila to údivem. Vypadá trošku jako kostra potažená kůží, že ty hvězdy nestárnou raději přirozeně.. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Remeselne špičkovo natočený thriller, ktorý ma paradoxne viac bavil vo svojej pomalej, prvej polovici. Tvorcovia sa nám v úvode až škodoradostne smejú do tváre a hrajú s predstavivosťou každého. Po rozložení kariet sa fenomenálne rozohratá partia premení na priemerný thriller zo zaujímavým twistom. Btw casting na čele s takmer mumifikovanou Huntkou nebol vôbec dobrý. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama