Reklama

Reklama

Putování s dinosaury

(seriál)
  • Velká Británie Walking with Dinosaurs (více)
Velká Británie / Německo, 1999, 3 h (Minutáž: 30 min)

Scénář:

Georgann Kane

Hudba:

Ben Bartlett

Hrají:

Kenneth Branagh (vypravěč), Avery Brooks (vypravěč), André Dussollier (vypravěč)
(další profese)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Znovu se můžete vrátit do dávno minulých časů a prožít velká prehistorická dobrodružství s neobyčejnými tvory, kteří žili na naší planetě. Naše cesta začíná před mnoha a mnoha miliony let ... Tvůrci oscarové série PUTOVÁNÍ S DINOSAURY se vrací, aby vám přiblížili napínavé, akční, prehistorické dobrodružství, u kterého vám budou vstávat vlasy na hlavě. Díky nim se můžete znovu podívat do země těch nejpodivnějších DINOSAURů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (181)

MORION 

všechny recenze uživatele

Ohromujúci šesť dielny dokumentárny seriál pochádzajúci z dielne BBC, ktorý je zároveň najdrahším dokumentárnym seriálom (v prepočte za minútu) všetkých čias. (2005) Síce sa ešte stále nedá hovoriť o absolútnej dokonalosti, ale pri zohladnení roku natáčania a vtedajšie možnosti je po technickej stránke veľmi vydarený. O tej obsahovej sa pri dokumentoch BBC snáď ani netreba vyjadrovať. V súčastnosti roznodne najlepší dokumentárny seriál na danú tému! ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Báječná podívaná, ve své době byla v rámci dokumentů vpřed o sauropodí délku, byť s přibývajícími roky a postupujícím poznáním se hromadí nepřesnosti a omyly, kterých se tvůrci dopustili v pochopitelné absenci nových poznatků a faktů. Přesto si všechny série Putování (nejen ty dinosauří) občas velice ráda pouštím. ()

Reklama

Zetwenka 

všechny recenze uživatele

Tak toto je klenot, úžasná grafika, hodně zajímavosti a poodhalení tajemství dinosaurů. Jak asi žili a jací byli, no prostě mám ráda dokumenty, filmy a seriály na tohle téma, však plný počet mluví sám za sebe, myslím, že už není třeba nic dodávat. Dlouho nepřekonaný a v mnoho směrech s informacemi platnými i dnes. I když už některé teorie jsou poupraveny nebo rozvedeny, stále má tento seriál své kouzlo :-) Viděno: 6 dílů / 6 ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Moje srdeční záležitost, které nedokážu vytknout jediný střípek. Přesně tak, jako malý kluk jsem dinosaury miloval a v televizi jsem měl nad všemi pořady a filmy dva krále. Tím prvním byl fascinující Jurský park a tím druhým právě Putování s dinosaury . Prostředí druhohor je krásné, zvířata a jejich příběhy mi vyrážejí dech ještě dnes ve svých sedmnácti. Prostě nemám více co bych dodal, jen totální nadšení. - 10/10 - ()

TenKratofil 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší dokument, který na dané téma vznikl. Doby, kdy jsem sedával téměř každý den u kazet s tímhle počinem, těm už dávno odzvonilo, dnes se tak jednou za půlroku vracím k jeho shlédnutí. Nejikoničtější je podle mě hlas pana komentátora. Nevím a asi nechci znát jeho jméno, aby neztratil svojí magičnost. Příběhy o létavých plazích a plazích pod hladinou mě moc nebavili. Ale stále to neubere ani jednu hvězdu protože i přes to byly skvěle zpracované. Přijde mi, že efekty tehdy byly věrohodněji zpracované, než jsou v některých filmech dnes. Asi až budu mít čas, hned si ho pustím ()

Galerie (10)

Zajímavosti (22)

  • 17 počítačových grafiků a 7 výtvarníků vytvořilo pro natáčení 30 pravěkých zvířat. (Dr.Okamura)
  • První díl "New Blood" se mihne na pozadí v televizi v jedné ze scén dalšího seriálu BBC Torchwood (od r. 2006), konkrétně v 9. epizodě 1. série. (MsUtahraptor)
  • Jedna minuta filmu vyšla producenty na 37 654 liber. (ČSFD)

Reklama

Reklama