Reklama

Reklama

Doom: Annihilation

  • Austrálie Doom: Annihilation (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Skupina mariňáků odpoví na nouzové vysílání a vypraví se na odlehlou vědeckou stanici na Marsu. Jakmile ale do tajného zařízení dorazí, tak zjistí, že se něco opravdu zle pokazilo. Vědcům se totiž nepovedl jeden z jejich experimentů a otevřeli portál do míst, kde se to jenom hemží krvelačnými démony. Těm se ale mezi lidmi zalíbilo, a tak se rozhodli, že by ze Země rádi udělali další peklo. Na partě vojáků tak bude, aby tomu zabránili. Jsou totiž jedinou naší nadějí. (topr harley)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (97)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Doom: Annihilation" alebo ako by som to reálne skôr ja nazval - "Resident Doom Evil". Neviem ako to lepšie celé podať. Budem celkom úprimný. Môj pocit z tohto filmu je ako keby náš režisér a scenárista Tony Giglio chcel urobiť Doom film, ale potom si to rozmyslel a chcel natočiť svoju verziu "Resident Evil". A potom si zrazu spomenie, že mu udelili možnosť natočiť Doom, tak sa tie nápady rozhodol spojiť a toto je výsledok. Pretože od začiatku až do úplného konca, toto je presne to čo sme mali možnosť vidieť v prvom Resident Evil filme. S tým rozdielom, že dokopy veľa monstier zo sveta Doom neuvidíme. Iba Impov. A uvidíme veľkú dávku modrých zombíkov. A máme tu tím mariňákov, na ktorých nám dokopy vôbec záležať nebude. No pravda je taká, že keď som pritom nakoniec úplne vypol svoju inteligenciu, tak som sa celkom fajne bavil. Nemohol som povedať, že mi na čomkoľvek záležalo, ale pozrieť sa to dalo. Nemôžem odporúčať, a určite to nie je dobrý film, ale na tento hororový večer mi to stačilo. Ak to znie ako film pre vás, čeknite si to. Hodnotenie: C ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Ty jo tohle musí zahřát u srdíčka všechny ty co v 90kách pařili Dooma dvojku jako já. Máme tu dvojhlavňovou brokárnu, scénu s motorovou pilou, Plasmagun i ty vopičáky s ohnivýma koulema a cestu do tajné labiny posetou mrtvolama. To potěší. A nástavba v pekle, přinesla aspoň něco zajímavého. Na druhou stranu film trpí opravdu nízkým rozpočtem (slabé monstra), absolutně nezajímavými charaktery vojáků (velkej černoch - noční můra příšer - skončil po první přestřelce) a nevysvětleným EM pulsem, co jim odstavil lod. Nebýt nostalgie byly by to 2. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jednotka ma trosku bavila, ale tato bola slabšia. Prišlo mi to ako hororový nepodarok hviezdnej brány. Umieral som, pri pohľade na toľkých nakazených, v tak malom priestore, to naozaj ich tam bolo okolo 100 a tie obludy si dali námahu, kazdemu vziať dušu a dať tam svoju démonickú cast? Určite to bolo kvôli akčnosti, čim viac nakazených, tým viac akčných scen. Niekto chcel spraviť ďalšieho votrelca, ale s takou predlohou a slabými trikmi, nemal šancu uspieť. Ale i tak, videl som oveľa horšie sračky, tak za mna silné 2*. ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Peklo na Zemi, ale v dost jiném smyslu než asi tvůrci zamýšleli. Lacině vyhlížející břečka té nejhrubší jakosti, která by dovedla zapadnout i mezi klenoty ze Syfy nebo od Asylum. Takový příliš nevydařený pokus o to zkombinovat něco jako první filmový Resident Evil s laciným sci-fi televizní slátaninou a la Screamers: Hon na člověka. Výsledek je taková pecka, že by i Uwe Boll záviděl. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Škoda, že šeredná hlavní představitelka v půlce filmu ztratila helmu. Naštěstí ale neztratila hlavu a docela hustě to tam kosila. Kamera i choreografie bojových scén vůbec nebyla špatná, atmosférou to chvílema dokonce připomínalo vetřelce na penzi. V půlce jsem se sice občas nudil, ale když Amy Mason našla speciální plazmovou zbraň, která by vohla v zádech i Arnolda Schwarzeneggera, začalo to mít zase grády. Zdejší nízké hodnocení si to rozhodně nezaslouží, takže dávám slabší tři hvězdy. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Jedním z prvních lidí, na které posádka po svém vstupu do základny narazí, je voják UAC William Blazkowicz. Tímto tvůrci odkazují na slavnou videoherní sérii „Wolfenstein“, na které pracovali tvůrci série „Doom“ ID Software u titulů „Wolfenstein 3D“ a „Spear of Destiny“. (SaNcHeZ_cz)
  • Studio Id Software, které stojí za hrami „Doom“, se od tohoto filmu výrazně distancovalo a nechtěli s tím to filmem mít nic společného. (Yoshitsune)
  • Jméno hlavní postavy Joan Dark (Amy Manson) je slovní hříčka, která odkazuje na jméno Joan d'Arc, tedy legendární francouzskou hrdinku, která osvobodila Francii od anglické nadvlády. (NiWi)

Reklama

Reklama