Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otec se svým synem a dcerou se dostávají do tábora Arawak, kde si chtějí užít klidnou plavbu lodí po jezeře. Jejich bezstarostné chvíle končí ve chvíly, když se jejich loď srazí s motorovým člunem, což má za následek tragickou událost - smrt jejich otce. O několik let později se na toto místo vrací další návštěvníci, ale jejich příjezdem se zde rozpoutá krvavé peklo. (Chupacabre)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušný slasher se zakončením, na které zřejmě nikdy nikdo nezapomene !:) Závěrečný záběr byl hodně děsivý na 80. létaa i dosti šokující. Hrajou zde milí, mladí teenejždri, vraždy jsou sice mimo záběr, ale drží si to jakžtakž hororový nádech a za celou dobu jsem se ani na chvíli nenudil, takže slabší čtverka. 70% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý sa preslávil svojim záverečným twistom, ten už ale dnes až tak šokujúco nepôsobí, navyše celému dielku chýba poriadne zakončenie. Inak herecké výkony sú občas hrôzostrašné a teraz mám na mysli ich kvalitu. Väčšina deja a vyčíňanie vraha prebiehajú cez deň, čím sa síce podporuje letná atmosféra campu, ale nie desu. Osobne by som nehovoril pri campových slasheroch o vykrádačkách Piatku trinásteho, pretože ide proste len o ďalší prúd v tomto subžánri a Sleepaway Camp je bez problémov stráviteľný kúsok. ()

Reklama

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Divnej slasher. Neklade důraz na postavu zabijáka, ale na sbližování dvou teenagerů; vraždí se vždy mimo záběr kamery a žádné finále se nekoná. U slasherů jsem ochotný přistoupit na ledacos (klidně i na proměnu Jasona Voorheese v hovno), ale musí to být aspoň trochu zábava, sem tam nějaký kozy a pěkný holky (Judy je držka, ale kozy tam jsou). Závěrečné šokující odhalení nejlepší v historii slasheru (pche, kam se hrabe první Pátek třináctého), ale nezachrání už nic. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Čistě ze zvědavosti jsem se zeptal několika zdejších uživatelů, co oni na tuhle kempařskou vyvražďovačku, takže místo sebe tentokrát nechám mluvit je. Uživatelé, co odpověděli, však z pochopitelných důvodů chtějí zůstat v anonymitě. Takže zde zveřejňuji pouze jejich výroky: „Je to celkom dobrý horor s vyšinutú psychopatkou v hlavnej úlohe. Objektívna kvalita filmu – 57%, film se páči mne na 64%.“ – „Tak tohle si dost matně pamatuju z VHSek, ty díly už mi taky splývají. Ale dřív se mi to líbilo, takže ty čtyři hvězdy si to určitě zaslouží.“ – „Zajímavý horor.“ – „II Rozpočet filmu $350,000 II Tržby USA $430,000 II Tržby Celosvetovo $ II Tržby za prodaj DVD II...“ – „Špatný obraz i zvuk, příroda sice pěkná, ale z vražd není moc vidět. Na odpad to ale není, protože i mé sestře se to celkem líbilo, a ta má v tomhle hlavní slovo.“ ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ty vole, to snad byla komedie, ne? Ani hororem bych to pořádně nenazval, leda tak až v závěru, jinak sledujeme drama o jedné strašně uzavřené holce, která je na úžasném letním táboře, kde je spousta šikany, idiotů a debilních vedoucích, kteří chodí v strašně úzkých kraťasech a všichni vypadají jako banda teploušů a se kterými ani tři vraždy nehnou a chovají se jako by se nic nedělo. A korunu tomu nasazuje vrchní vedoucí, který jednoho kluka, kterého podezírá ze všech vražd, div nezmlátí do bezvědomí. A taky je tu pedofilní kuchař. Kemp snů, ne? Sen každého dítěte, takové místo. Ne, ty vole, já jsem sice v životě na žádném letním táboře naštěstí nebyl, ale tohle mi přijde strašně přehnané, proto si myslím, že to celé je komedie. Ale co jsem koukal, tak pokračování už se jako komedie prý berou. Tohle je hlavně romantické drama o strašně zamlklé a divné holce, co většinu času jenom čumí, jako kdyby právě umřela nebo z ní byl robot, k hororu to má hodně daleko, leda by to byl horor pro Disney Channel (a popravdě jsem jenom čekal, kdy se tam začne zpívat). Konec měl vyděsit, ale děj naprosto neuzavřel. Sice mě to bůhvíproč nenudilo, ale bát se u toho fakt nedá. Tím, jak to celé vypadalo, mi to připomnělo film Killer Workout, který byl taky strašně debilní, ale bavil jsem se nad tím, jak je špatný a dal jsem mu 3*. Sleepaway Camp hodnotím úplně stejně, ze stejných důvodů. 3* ()

Galerie (28)

Zajímavosti (14)

  • Dvojica chlapcov, ktorí sedia pri Judy, keď sa Paul prvý raz stretne s Angelou, je v rôznych záberoch iná. (beso74)
  • Niektorí z mladých návštevníkov kempu zo začiatku filmu sú príbuznými členov filmového štábu natáčajúceho tento film. (beso74)
  • Christopher Collet (Paul) mal pre záverečnú scénu vytvorenú latexovú napodobeninu svojej hlavy. Niekým bola ale ukradnutá. (molcan2)

Reklama

Reklama