Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po smrti Gyutara jsou vyšší démoni povoláni Muzanem, který pochybuje o jejich věrnosti a odhodlání. Po probuzení a rehabilitaci po své bitvě se Tanjiro dozvídá, že mu Haganezuka odmítl vyrobit nový meč. Vypravuje se do vesnice mečířů, jednoho z nejdůležitějších míst ve Sboru, kde potkává nové a známé tváře. (mikki089)

Recenze (4)

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Setkání démonů přináší spoustu zajímavých momentů, zejména "číslo 1" bude v budoucnu jistě ještě důležitým pojítkem mezi Tenjirem a minulostí jeho rodiny. Jsem zvědav kolik se to ho minulosti dozvíme v tomto aktu a jaké nov schopnosti si hlavní hrdinové osvojí a s čím se vytasí noví záporáci. 90% ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takový úvod. Ukázka démonů vyšší šestky. Ukázka hrdinů a rekonvalezcence. Škoda těch cridge momentů. Raději bych vážnější přístup. Ale to mám asi smůlu. ()

Reklama

Scanerior 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Demon Slayer se vrací a opět je neskutečná paráda tento seriál sledovat! Seznámení s démony vyvolává velká očekávání a hlavně u setkání s Muzanem, nikdo neví, co může stát. No zvláště jeden z těch démonů je opravdu pozoruhodný a těším se až se znovu objeví. Pohodovější část epizody s Tanjirem, Nezuko a dalšími je také zajímavá a těším se na nová dobrodružství této série. ()

Mancunian 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl je parádní otvírák celé série. Setkáváme se tu se všemi upper moon členy a Muzanem. Úžasný, napínavý a temný úvod poté vystřídá část s našimi hrdiny, která se nese v humorném a odpočinkovém duchu. Obě části fungují velmi dobře a vytvářejí vysoká očekávání od dalších dílů. ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama