Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po smrti Gyutara jsou vyšší démoni povoláni Muzanem, který pochybuje o jejich věrnosti a odhodlání. Po probuzení a rehabilitaci po své bitvě se Tanjiro dozvídá, že mu Haganezuka odmítl vyrobit nový meč. Vypravuje se do vesnice mečířů, jednoho z nejdůležitějších míst ve Sboru, kde potkává nové a známé tváře. (mikki089)

Recenze (4)

Scanerior 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Demon Slayer se vrací a opět je neskutečná paráda tento seriál sledovat! Seznámení s démony vyvolává velká očekávání a hlavně u setkání s Muzanem, nikdo neví, co může stát. No zvláště jeden z těch démonů je opravdu pozoruhodný a těším se až se znovu objeví. Pohodovější část epizody s Tanjirem, Nezuko a dalšími je také zajímavá a těším se na nová dobrodružství této série. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takový úvod. Ukázka démonů vyšší šestky. Ukázka hrdinů a rekonvalezcence. Škoda těch cridge momentů. Raději bych vážnější přístup. Ale to mám asi smůlu. ()

Reklama

Mancunian 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl je parádní otvírák celé série. Setkáváme se tu se všemi upper moon členy a Muzanem. Úžasný, napínavý a temný úvod poté vystřídá část s našimi hrdiny, která se nese v humorném a odpočinkovém duchu. Obě části fungují velmi dobře a vytvářejí vysoká očekávání od dalších dílů. ()

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Setkání démonů přináší spoustu zajímavých momentů, zejména "číslo 1" bude v budoucnu jistě ještě důležitým pojítkem mezi Tenjirem a minulostí jeho rodiny. Jsem zvědav kolik se to ho minulosti dozvíme v tomto aktu a jaké nov schopnosti si hlavní hrdinové osvojí a s čím se vytasí noví záporáci. 90% ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama