Reklama

Reklama

Bazén

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Sarah Mortonová, anglická spisovatelka kriminálních bestsellerů, přijíždí do luxusní vily svého francouzského vydavatele, aby si odpočinula a našla inspiraci pro svůj další román. Náhlý příjezd nakladatelovy dcery ji však rychle přesvědčí, že odpočinek a práce rozhodně nejsou to pravé! Krásná Julie vede bouřlivý život a Sarah se stává jeho nechtěnou součástí. Prožívá soukromou sexuální revoluci a musí se také vyrovnat s tragickými okolnostmi, jichž je svědkem. (Canal+ Action)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

swamp 

všechny recenze uživatele

Zajímavá "detektivka" o postarší spisovatelce, která jede do domu v prosluněné Francii nasbírat energii a inspiraci pro svou další knihu. Tato změna prostředí v ní vyvolává představy, ze kterých čerpá do své knihy..časem ovšem nelze poznat, jestli se stále jedná o imaginaci ze strany autorky, či jestli už jí vše nepřerůstá přes hlavu a neblázní. Výborně hrající Charlotte Rampling je doplňována mladou a svůdnou Ludivine Sagnier, jejíž vnady dodávají filmu erotický šmrnc..místy mi to připomínalo Lolitu. :) "'I'm so tired!' 'Not surprised. It's tiring to kill a man.'" ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

"Ocenění jsou jako hemeroidy. Dřív nebo později je dostane každý." Dlouho, předlouho se dohromady nic neděje. Už jsem propadl skepsi a smířil se s tím, že celý film asi bude o komplexech vysušené stařeny, která zpovzdálí závistivě přihlíží privátním čuňárnám své mladé spolubydlící. Ale vypravěčská pravidla hovoří jasně: je-li hlavní postavou autorka detektivních románů, někdo půjde pod kytičky. A od chvíle, kdy se to stane, je film vážně zajímavý. 60 % ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 5/10 Efekty 5/10/// +herecké výkony, pěkné prostředí, poutavý děj -vedlejěí postavy mají málo prostoru, ano občas hluchá místa/// Zajímavý a zvláštní film, snaží se vytvořit sugestivní zážitek, aby v závěru příjemně překvapil. Mám rád trošku jiné filmy, ale jsem rád, že tento mě celkem oslovil a hlavně nenudil. Obě ženy se mi líbili, každá jiným způsobem. Samotný děj je za 70% a rád bych se přiklonil ke 4*, bohužel film je trošku slabší po hudební stránce a rovněž bych čekal pořádné drama, ovšem toho se moc nedočkáme (snad až v závěru) a zbývá tak jen mysterióznost snímku. Naštěstí si film budu pamatovat./// Celkem 60%/// ()

Desiree 

všechny recenze uživatele

Bylo to plné fuj sexu fuj a vody brrrr a ženskejch blee. Tak toto napsal Falcor, ale podle mě tam bylo málo sexu, málo vody málo mužskejch i ženskejch pohromadě. A jednotlivec, byť je sebevíc nahý, je pro mě příliš slabé kafíčko:)) Ale když je těch naháčů víc pohromadě, nebo spíš na jedné hromadě, je to daleko více vzrušující. Ale to je pak už jiný žánr, totiž po...hádka. ..... co to... ? koukám, že Desiree se rozepsala o úplně jiném rezižéroj, no fuj, to je celá ona....ona a Pasolini....ty dva se hledali....achich ouvej, já nebohý....au...ach...aáááách. tak. F ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Na jihu Francie je horko, protože tam slunko pere jak sedlák cepem a svléká se tam Ludivine Sagnier. Ta v duchu hesla „Mládí vpřed!" připraví o klid spisovatelku detektivek, která se načas nastěhovala do domu jejího otce. Z dějových zákrut není jasné, jestli je následná vražda skutečná, nebo smyšlená. Hlavní je, že se Ludivine opaluje nahoře bez. Protože místo toho, aby celá ta rafinovanost Bazénu udivovala, spíše unavuje. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Postava Sarah, kterou ztvárnila Charlotte Rampling, je pojmenována po její sestře, které ve svých 23. letech spáchala sebevraždu. Charlotte prohlásila: "Myslela jsem, že po tak dlouhé době, co není se mnou, bude hezké přivést ji zpět do mého života". (imagoo)
  • V záběru, kdy Sarah (Charlotte Rampling) píše na svém notebooku, lze vidět. že mačká klávesy náhodně a někdy jich dokonce stiskne i několik najednou. (imagoo)
  • Film se umístil na 18. příčce žebříčku "50 nejžhavějších filmů" časopisu Entertainment Weekly. (imagoo)

Reklama

Reklama