Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rue zkouší štěstí s novým podnikatelským záměrem a zároveň pomáhá navázat přátelství mezi Jules a Elliotem. Cassie si zvyká na rutinu a Lexi se s plným nasazením pustí do přípravy školního představení. (HBO Max)

Recenze (22)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najlepšia epizóda druhej série. Nie je iba najzrozumiteľnejšie a bez omáčky prerozprávaná, ale je aj najlepšie zostrihaná, najlepšie zahraná a proste najviac k veci. Milovníci osemdesiatok by mali spozornieť, predovšetkým fanúšikovia INXS, ale zaznie aj DM, Erasure a ďalšie klasiky. Prológ je nezvyčajne dlhý, ale aj zábavný a opodstatnený. Podobne je to aj so zvyškom stopáže. ()

Still_I 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek epizody, kdy vidíme minulost postav, má dovysvětlit a zároveň tím posunout děj. Tahle s Calem byla zdlouhavá a celkem zbytečná. Všichni jsme věděli, co se tam stane. Tím pádem to nic nikam neposunulo. První půlka působila dost překombinovaně i na Euphorii. Rue mi přijde jako ženská verze Jacka Sparrowa, jen místo rumu má fentanyl.... Druhá půlka to ale velmi zdařile vyšvihla a je to VELKÝ. Fezco vs. Cal je jedna z nejlepších scén ever. ()

Reklama

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Damn, mistrovská střihačská práce. Rozdávají se konečně partie všem postavám příběhu a už tradičně se některým dostává větší pozornosti s novou epizodou a pomáhá to pochopit různé kroky a postupy. Zendaya si konečně opět osedlala plátno a hraje tu víc pestrých rolí, ve kterých je stunning. Agnus jako Fez má ve 2. sérii větší prostor a všechny scény patří hlavně jemu. Úvodní sekvence byla skvělá a bath scene s děvčaty taky. ()

Botič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Never tear us apart. Druhou sezónu Euphorie zatím silně charakterizuje slovo "vystřízlivění". Třpytky tu nahrazuje pot a krev. Sam Levinson ale dobře dráždí úvodní romancí. Ta dává Calovi úplně jiný rozměr. Tohle by si zasloužilo klidně celou jednu epizodu a nebo rovnou celovečerák. Snad se Sam ke Calovi a Derekovi ještě vrátí. Toxic masculinity at its best. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviem či sa zo mňa stáva zaslepený fanúšik, ale zatiaľ som ani z jedinej epizódy doteraz necítil ani najmenšie zaváhanie. Milujem osemdesiatky, aj keď ani zďaleka nie som ich znalec, dlhodobo ma vábia. Asi je na čase sa dovzdelať. Labrinth klasicky kraľuje epizóde, z ktorej mi bolo pri jej závere snáď až fyzicky zle. Je zvrátené a zároveň fascinujúce, že vo mne niečo podobné (čo sa mi v konečnom dôsledku páčilo) vyvolalo dokopy nie viac audiovizuálnych diel, ako som schopný zrátať na prstoch dvoch rúk. Myslím že to už o čomsi vypovedá. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama