Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rue zkouší štěstí s novým podnikatelským záměrem a zároveň pomáhá navázat přátelství mezi Jules a Elliotem. Cassie si zvyká na rutinu a Lexi se s plným nasazením pustí do přípravy školního představení. (HBO Max)

Recenze (22)

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Damn, mistrovská střihačská práce. Rozdávají se konečně partie všem postavám příběhu a už tradičně se některým dostává větší pozornosti s novou epizodou a pomáhá to pochopit různé kroky a postupy. Zendaya si konečně opět osedlala plátno a hraje tu víc pestrých rolí, ve kterých je stunning. Agnus jako Fez má ve 2. sérii větší prostor a všechny scény patří hlavně jemu. Úvodní sekvence byla skvělá a bath scene s děvčaty taky. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najlepšia epizóda druhej série. Nie je iba najzrozumiteľnejšie a bez omáčky prerozprávaná, ale je aj najlepšie zostrihaná, najlepšie zahraná a proste najviac k veci. Milovníci osemdesiatok by mali spozornieť, predovšetkým fanúšikovia INXS, ale zaznie aj DM, Erasure a ďalšie klasiky. Prológ je nezvyčajne dlhý, ale aj zábavný a opodstatnený. Podobne je to aj so zvyškom stopáže. ()

Reklama

Still_I 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek epizody, kdy vidíme minulost postav, má dovysvětlit a zároveň tím posunout děj. Tahle s Calem byla zdlouhavá a celkem zbytečná. Všichni jsme věděli, co se tam stane. Tím pádem to nic nikam neposunulo. První půlka působila dost překombinovaně i na Euphorii. Rue mi přijde jako ženská verze Jacka Sparrowa, jen místo rumu má fentanyl.... Druhá půlka to ale velmi zdařile vyšvihla a je to VELKÝ. Fezco vs. Cal je jedna z nejlepších scén ever. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zendaya tu bola fakt vo všetkých svojích podobách absolútne rozkošná. Daľšia skvelá časť, nemám opäť veľmi čo vytknúť, baví ma každá jedna linka /aj keď najmenej asi práve tá Zendayina/ a úvod bol absolútne perfektný so skvele vybratou hudbou, teplejšie to snáď už byť nemohlo :) A rozhovor na ženských záchodoch bol snáď ešte viac epický. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po minulém zaváhání tvůrci zase o něco přizvedli laťku a tato část příběhu se jim za mě dost povedla. Pravda s vizuálem jsem měl trochu problém, protože tu bylo už zase poněkud přepenisováno, a (nejen)podle mého názoru vypadají nazí chlapi dobře zezadu nebo zepředu do pasu. Pak už jsou trochu legrační, protože ta skupina zvonkovitých výrůstků působí legračně nebo nepříjemně. Proti tomu působí nahé ženy nádherně sošně ze všech stran, protože jejich tvary zjevně navrhl větší talent. To, co jsem napsal se týká standardně vypadajících jedinců; nechtěl jsem zacházet do nechutností. Navíc jsem se ještě dozvěděl, že je Rue oblíbenou postavou, což jenom dokazuje, že nepatřím do cílové skupiny tohoto seriálu. / Poučení: Hlavou pažbu neprorazíš. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama