Reklama

Reklama

Mařenka a Jeníček v lese hrůzy

  • USA Gretel & Hansel
Trailer 2

VOD (1)

Kdesi daleko v zemi pohádek vede mladá dívka svého malého bratra do temného lesa. Zoufale shání jídlo i dřevo. Narazí ovšem na děsivé ztělesnění zla. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (183)

Wade 

všechny recenze uživatele

Obrovské překvapení, protože takovou atmosférickou pecku s nádherným vizuálem jsem opravdu nečekal. Hltal jsem každou minutu filmu a prostě se kochal. Dám s klidem plnou palbu 5* a je opravdu škoda ratingu PG-13, protože bych chtěl vidět jak by film vypadal bez něho. 90% --- 9/10 IMDb Druhé zhlédnutí bylo ještě lepší puštěno po půlnoci v úplné tmě a se zvukem ve sluchátkách. Doporučuji :-) ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Prvních deset minut vypadalo velmi, velmi nadějně. Jak po stránce vizuální, tak i po stránce dějové. Jenomže pak to nadějně vypadat přestalo. A když ústřední a zcela mimořádně otravná dvojice dorazila do slaninové chaloupky (jejíž majitelka Alice Krige je jediným pozitivem tohoto filmu), začal jsem se nudit a nepřestával se divit, na co to koukám. Ještě o pár minut později jsem u toho začal dělat i jiné věci a celý děj už mi začal být úplně jedno. Mimořádná nuda a neskutečně bizarní film, jehož existenci nechápu. Přitom Perníková hororová chaloupka je takové téma! Ale tenhle film je podivná nuda, při které jsem získal pocit, že trvá týden a to má jen hodinu a půl. Nevím, kdy jsem naposledy viděl horší film, než tenhle, ale už je to zatraceně dlouho. Kdyby ta ježibaba konečně jednou vyhrála, možná bych hvězdičku přihodil. 90% nuda, ale vizuálně je to fakt parádní, jenže zcela k ničemu. A stejně k ničemu je i pár relativně dobrých pokusů o hororové scény. Poprvé v životě jsem také zvědav na názor zdejšího hororového experta. Jistě udělí plné hodnocení. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Zazvonil zvonec, a rozprávke bolo koniec. Bratia Grimmovci sa musia z toho, ako podaktorí pseudo hororový nadšenci, zaobchádzajú z ich mystickými príbehmi, v hrobe obracať. "Hansel & Gretel: Witch Hunters" bola aspoň zábava. V tomto prípade sa tlačí na umeleckú nôtu, no jediné čo Perkins vyrobil, je elegantný rám na obraz. Všetko ostatné, ako obsah, no najmä forma spracovania, je vhodné akurát pre určitý okruh divákov, vyhľadávačov umenia, ktorí Vás po záverečných titulkách budú presviedčať, že to svetlo na konci tunela, nie je vlak, ale cesta do nebies. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Co mě udeřilo do očí byly krásné výtvarné obrazy. Je to stylové, ale pro mě ne strašidelné. Příjemný pobyt v lese. Mám kamarádku studentku, která absolvovala kurs spaní osamoceně v přírodě a občas se vyspí v horách v lese samotná. Tu by film nevyděsil už vůbec. Potěšily mě tři minuty hudby Marilyna Mansona a Ozzy Osbourna jestli se nepletu. ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Velmi atmosférická podívaná s evidentně slabšími production values, která navzdory omezeným možnostem dokáže prostředkovat sugestivní zážitek v sympatickém komorním thrilleru s hororovými prvky. Takový ten typicky „malý film“, co dokáže zužitkovat nesporný tvůrčí talent s obehraným (byť stále atraktivním) námětem a zároveň přinést alespoň nějakou originalitu svým pojetím. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama