Reklama

Reklama

Beckett

  • Itálie Beckett (více)
Trailer

VOD (1)

Po tragické dopravní nehodě v Řecku se americký turista Beckett ocitne uprostřed nebezpečného politického spiknutí. A aby si zachránil život, musí se dát na útěk. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Beckett, american v Grecku nahodou uvidi co nemal a ocitne sa na uteku pred udajnymi policajtmi. Ta jednoducha zapletka funguje - hlavny hrdina uteka, trpi, je raneny, snazi sa prezit a polovicu filmu divak netusi preco a co sa deje. Bola som v napati, bavilo ma to. Na konci neviem kde zobral sily a premenil sa na terminatora. Suboje telo na telo su realisticke a surove. Cely film taha JDW, ostatni herci ako Alicia, Vicky a Boyd maju mensie rolicky, su na platne tak 10-15 minut. ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Nesmrteľný černoch bez mimiky pobehuje po Grécku. Tešil som sa na Aliciu, bohužiaľ po 10 min. ju už neuvidíme, iba ďalšieho černocha, ktorý nevie hrať a skazil celý zážitok z možno úspešného filmu. Zapletie sa do politickej hry, behá si s prestrelenou rukou, následne ho dobodaju nožom, behá ďalej agent z ambasády, ktorý ho má na muške sa radšej nechá od neho utlct rúrou a najväčší gól keď s prestrelenym bruchom skočí zo 6teho poschodia rovno na auto, nič sa mu nestane a ešte ide mlátiť chlapa v aute - toto nemyslíte vážne! Všetci naokolo výborné zahrali, ale toho becketta ste si mohli odpustiť a dať rolu niekomu skusenejsiemu, ktorý by aj reprezentoval film a nie ťahal do sraciek. Jeden záber na holate chrbty v posteli. ws ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku dostanete tuctové drama, ktoré sa presne v tom správnom momente (keď si už začínate trošku nudiť) prehupne do akčného módu. V podstate v štýle filmu Uprchlík (1993). Neokukané prostredie Grécka a neustále tlačenie deja/hrdinu dopredu, vytvárali predpoklad k nadpriemernému zážitku. Bohužiaľ záverečná tretina sa moc nevydarila, pretože Beckett zrazu pôsobil ako John McClane (skok na auto je určite kandidát na jednu z najdebilnejších akčných scén roku 2021). Čo v kontexte predchádzajúcej snahy o reálny súboj o život/pravdu zapôsobilo ako facka. Plus za celú dobu sa neobjavila žiadna charizmatická negatívna postava. ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Asi 10 minut pro Alicii ? To musel být ale tučný honorář. Během prvních 25 minut jsem se několikrát rozmýšlel jestli to vypnout. Ta trapná naháněčka v první třetině snímku mě nijak zvlášť neoslovila. Půlku filmu divák vlastně ani neví, co a proč se to celý děje a na co se vlastně kouká. Po přesunu do metropole s protestujícími davy to začalo chytat nějaký akčnější a zajímavější nádech kdy se děj rozuzluje. Prostředí a příroda Řecka mě zaujaly a mělo to vizuálně pěkný nádech. Nic to však nemění na tom, že se jedná o podprůměrný akční film se špatnými hereckými výkony. Škoda, dalo se z toho možná vytřískat více. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[55%] BECKETT je opravdu takový divný film, který je na oko docela dost levný a ničím extra nezaujme. Přesto mě to svým způsobem bavilo, především herecký výkon J. D. Washingtona a finální cca třetinu filmu. Ani nevím, kam bych to zařadil a s něčím srovnal. Určitě bych to nepřirovnával k Uprchlíkovi. Jedna scéna, kdy Washington skáče ze skály na strom, mi připomněla prvního Ramba. Úvod je takový seznamovací, nebavil mě, takže první třetina o ničem, ta druhá, to už nám tu BECKETT uniká – ale celé je to takové nezáživné. Ale ve finále už tu máme pár dobrých a napínavých sekvencí. Akci zde určitě není třeba čekat. Tempo je pomalé a má to strašnou hudbu od japonského skladatele, která by se snad hodila do 60.let, ale co už. Vedle hlavního herce mě další žádný nezaujal. Krásná Alicia Vikander je zde pouze v úvodu a Boyd Holbrook mi zde přišel nevýrazný, ale neurazil. Tentokrát se shoduji s hodnocením na CSFD. Znám horší filmy, ale jednou se to v pohodě dalo vidět. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Řecku ve městech Athény a Trikala. Dalším filmovacím místem byl region Zagori – vesnice Tsepelovo a region Epirus – město Metsovo a Ioánnina. (SONY_)

Reklama

Reklama