Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenhle oceněný animovaný film vypráví o dobrodružství, mladé lásce a vzpomínkách z dětství. Paříží se zatím pohybuje ruka oddělená od těla a hledá svého majitele. (Netflix)

Diskuze

st3f0o

st3f0o (hodnocení, recenze)

DarweyD

Cestujúca ruka má od samého začiatku jasne vytýčený cieľ, predstavuje jeho vlastnú minulosť, ktorá sa ho snaží dohnať a stať sa opäť súčasťou jeho života :)

DarweyD

DarweyD (hodnocení, recenze)

Říkejte mi třeba hlupák, ale našel by se někdo kdo by mi vysvětlil (nebo dal odkaz na vysvětlení) o co tedy přesně šlo? v čem spočívá metafora cestující ruky atd.? byl bych mu vděčný :)

na příspěvěk reagoval st3f0o

Odurko

Odurko (hodnocení, recenze)

Film je celý, krásne metaforicky spracovaný. Som rád, že som dal na odporúčanie kolegu a film som si pozrel. Animácia už od prvého záberu zaujala a mestami bola až veľmi chladná k realite. Samozrejme tá môže byť krutá a minulosť vás môže vždy dobehnúť. Ale predsa len ten film je o novej nádeji. Diváka film upúta už v úvode a chce vedieť k čomu to speje. Tu je to vyobrazené metaforicky v celej kráse s podmanivou hudbou. 90/100

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama