Reklama

Reklama

Vivárium

  • Irsko Vivarium (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Vivárium je zpravidla uzavřené prostředí, určené pro chov zvířat či k jejich výzkumu. Jesse Eisenberg a Imogen Poots v artové alegorii koloběhu konzumní společnosti představují pár, který chce koupit rodinný dům. To zamilovanou dvojici zavede do zcela nové čtvrti Yonder. Velmi rychle ale pochopí, že něco nesedí; všechny budovy vypadají stejně a navíc se zdá, že kromě nich nejsou široko daleko žádní další obyvatelé. Situace se vyostří, když pár zjistí, že se ocitli uprostřed labyrintu. V bezpečí jednoho z domků vyhledá úkryt a snaží se vymyslet, jak z toho ven. V tu chvíli zazvoní zvonek a na zápraží se objeví podivný balíček… (Future Gate)

(více)

Diskuze

JADIM

JADIM (hodnocení, recenze)

jopal

Spoiler - 1. Nevedeli sa dostať preč preto, lebo to bolo proste Vivárium, mali tam ostať a vychovať toho "človeka". 2. Báli sa, že by sa im stalo niečo horšie.

jopal

jopal (hodnocení, recenze)

no velmi zaujimavy pocin.akurat ma mrzi, ze nie vsetko som pochopil. Ak mi vie niekto vysvetlit SPOILER: Preco sa nevedeli z tade dostat prec? A preco toho maleho spratka v tom aute nenechali od hladu zdochnut?

na příspěvěk reagoval JADIM

Mackoun

Mackoun (hodnocení, recenze)

ramislav

Taky jsem měl sto chutí toho parchanta profackovat skrz bednu pokaždý, co začal ječet, nebo opakovat po ostatních tím svým psycho hláskem :D

Reklama

Reklama