Reklama

Reklama

Gangster, policajt a ďábel

  • Jižní Korea Akinjeon (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

V Čchonanu je v autě brutálně ubodán muž a případu se ujímá detektiv Jung Tae-seok (Moo-yeol Kim) se svým parťákem Bae Soon-hoem (Yoon-seong Kim). Jung si jako jediný případ spojí s dalšími vraždami, které byly spáchány stejným způsobem, a dojde mu, že je má na svědomí sériový vrah. Když tentýž vrah napadne a pobodá i šéfa gangu Jang Dong-sua (Dong-seok Ma), oběma mužům dojde, že musí spojit síly, aby ho dopadli. Každý ovšem sleduje svůj vlastní cíl. (LangiJ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (81)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Zatímco fízl neni moc sympatická postava, zbylý dvě titulní figurky jsou zde super, a nebejt toho že se ke konci rozjede celkem zajímavá tahanice o to kdo vraha najde první a nechá si ho, tak bych možná uvítal kdyby tu policejní část vystřihli úplně. Jinak se jedná o jeden z těch svižnějších korejskejch filmů, tempo to má hodně rychlý a furt se něco děje. Dojde i na pár rvaček z nichž ta ve skladišti cca v půlce filmu má několik dobře prodanejch kaskadérskejch kousků. Hezky natočenej nadprůměr. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„POSKYTNU TI CHLAPY A POSTARÁM SE O VÝDAJE. PODĚLÍME SE O TIPY A NAVZÁJEM SI POMŮŽEME“… /// Gangster chytá s poldou ďábla… mimochodem perfektní setkání těch dvou „zločinců“. Fakt! Víc než o krimi jde o tu spolupráci těch dvou „rozdílnejch“ povah. Každej chce tu „finální“ fázi pro sebe, což slibuje zajímavý rozuzlení. Navíc situaci ovlivňuje i vrah. Celkem dobře jde rozlišit okamžiky, které byly zdramatizovány pro dobro příběhu, takže není třeba se obávat nějaký nudy. A že to končí jako pohádka? To je vlastně fajn, páč to vede k zamyšlení… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jedu jen kusy založený na skutečnosti. 2.) Já už ďábla viděl. A co policajti? 3.) Thx za titule langi. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Zajímá mě, co konkrétně se doopravdy stalo. Krimi thriller o netypické spolupráci gangsterů a policistů za účalem dopadení psychopatického sériového vraha, který Ma Dong-seok drží hodně vysoko. Obě strany si v zásadě nevěří, ale nic jiné, než spolupracovat, jim nezbývá. P.S. Sylvester Stallone a jeho produkční společnost oznámili 5. 5. 2019 úmysl vytvořit remake opět s Ma Dong-seokem v hlavní roli. Trailer https://m.youtube.com/watch?v=rc5__odNq7U ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Korejské krimi inspirované skutečným případem vraha, který po noci ubodával řidiče. Tady si náhodně bohužel vyhlédne šéfa místního podsvětí a útok na něj vyvolá válku mezi gangy. Gangster se spojí s policajtem Raplem a začnou hon na sériového vraha. Solidní krimi thriller, který má spád, napětí, krásnou kameru, dobrou atmosféru, hromadné bitky i akční scény a na korejský film tam je minimum znaků asijské kinematografie jako teatrální gesta, přehrávání, předojímací momenty apod. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Korejci se opět předvedli a servírují Kriminální Thriller jako křen! Film je inspirován skutečnými událostmi z roku 2005 a samotný nápad se mi velmi zamlouvá. Gangster Ma Dong-Seok ( ten chlap poslední dobou táhne Korejské filmy nahoru) je pobodán sériovým vrahem a je nucen se spojit s detektivem, aby ďábelského vraha dopadl. Dva mizerové musí dopadnout ještě většího mizeru a funguje zde úplně vše. Má to slušný drive, charismatické postavy ( Bavil mě sympatický policista i chladný slizký vrah) dostatek akce i napětí a parádní finále u soudu s Cliffhangerem jak sviň, které si okamžitě žádá o sequel z vězení. Skvělý vizuál je samozřejmostí a Korejci si připisují další solidní zářez se sériovými vrahy. 80% ()

Galerie (103)

Reklama

Reklama