Reklama

Reklama

Lord of the Piercing

(TV film)
všechny plakáty
Komedie / Krátkometrážní
USA, 2002, 3 min

Obsahy(1)

Na MTV stvořená parodie na zasedání velké rady z Pána prstenů. Jack Black zde hraje hobita, který to trochu nezvládl a udělal s prstenem něco, co dělat neměl. Naštěstí vše vyřeší duchapřítomná Sarah Michelle Gellar. (Vertigo666)

Recenze (113)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Sarah Michelle Gellar nehraje v žádných super filmech, ale na její a Blackovo vystoupení na MTV MA se vždycky těším a ani v roce 2002 pro mě nebyl jejich výstup žádným zklamáním. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Víte, od jisté doby se při sledování Fellowshipu při slavném Boromirově "It is a gift." začnu příšerně řehtat. A kdo za to může??? Přece Jack Black, Sarah Michelle Gellar a páni střihači, kteří si pro předávání MTV Movie Awards 2002 dali tu práci a tohle vytvořili. Ale přiznávám, že parodie na Fincherův Úkryt byla ještě příšernější:) ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Se správným přístupem (a s Jackem Blackem) může být i ta nejnudnější dialogová scéna z Pána prstenů švandou k puknutí. Kombinace smrtelně vážných členů společenstva s pitvořícím se Blackem, majícím na jisté intimní partii těla piercing v podobě prstenu, se ukázala být vhodnou výchozí situací pro rozehrání na tři minuty dostatečně vtipného skeče. Velice rád bych viděl upravenou verzi LOTRa seskládanou právě z těchto krátkých parodií povalujících se po internetu ve slušném množství. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Spíš trošku trapné, než abych se u toho za břicho nebo v tomto případě za péro popadal, ale tak jak vidno spousta lidí z tohoto „fórku“ byla doslova unešena. Pána prstenů docela můžu, Sarah Michelle Gellar jsem měl svého času hodně rád - Jack Black je a byl vždycky tak trochu COCOT – víc jak průměr nedám… ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama