Reklama

Reklama

Lord of the Piercing

(TV film)
všechny plakáty
Komedie / Krátkometrážní
USA, 2002, 3 min

Obsahy(1)

Na MTV stvořená parodie na zasedání velké rady z Pána prstenů. Jack Black zde hraje hobita, který to trochu nezvládl a udělal s prstenem něco, co dělat neměl. Naštěstí vše vyřeší duchapřítomná Sarah Michelle Gellar. (Vertigo666)

Recenze (113)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Víte, od jisté doby se při sledování Fellowshipu při slavném Boromirově "It is a gift." začnu příšerně řehtat. A kdo za to může??? Přece Jack Black, Sarah Michelle Gellar a páni střihači, kteří si pro předávání MTV Movie Awards 2002 dali tu práci a tohle vytvořili. Ale přiznávám, že parodie na Fincherův Úkryt byla ještě příšernější:) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Spíš trošku trapné, než abych se u toho za břicho nebo v tomto případě za péro popadal, ale tak jak vidno spousta lidí z tohoto „fórku“ byla doslova unešena. Pána prstenů docela můžu, Sarah Michelle Gellar jsem měl svého času hodně rád - Jack Black je a byl vždycky tak trochu COCOT – víc jak průměr nedám… ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Sarah Michelle Gellar nehraje v žádných super filmech, ale na její a Blackovo vystoupení na MTV MA se vždycky těším a ani v roce 2002 pro mě nebyl jejich výstup žádným zklamáním. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Se správným přístupem (a s Jackem Blackem) může být i ta nejnudnější dialogová scéna z Pána prstenů švandou k puknutí. Kombinace smrtelně vážných členů společenstva s pitvořícím se Blackem, majícím na jisté intimní partii těla piercing v podobě prstenu, se ukázala být vhodnou výchozí situací pro rozehrání na tři minuty dostatečně vtipného skeče. Velice rád bych viděl upravenou verzi LOTRa seskládanou právě z těchto krátkých parodií povalujících se po internetu ve slušném množství. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama