Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mariner namočí své přátele do nekalé mise, aby očistila jméno své matky, zatímco se kapitán Freeman hájí před vojenským tribunálem, kde je souzen za zničení planety Pakled. (Prime Video)

Recenze (2)

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ucházející season opener, je tu několik dobrých gagů, zejména kolem ST 8: First Contact, líbí se mi i onen závěrečný twist či rozuzlení ohledně důvěry v systém, obzvlášť v době dnešní paranoidní Ameriky... Jediné, co mi zážitek kazí, je přetrvávající pubertální jednání postav, zejména Mariner. Pokud by cílovka byli teenageři, tak ani nemuknu, ale co je mi známo, tak je seriál určen pro dospělé publikum, takže nemohu jít výš než 70%. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak by řekl rádoby kůůůl Romulan z JJtreku Nero v 1 z trajlerů... The Wait is Over. Vyplatilo se to čekání? Si piště! Zůstal přesně vyvážený (platí pouze pro mentálně postižené jedince jako já, kteří tomuto fenoménu zcela propadli tělem i duší, takže všechny komenty k LD obecně vlastně nejsou vůbec objektivní a hodné vaší pozornosti:) mix humouru, akce a spousty (zde docela málo na styl LD, řekl bych) odkazů, poct a velikonočních vajíček. Zvláště milovníci ST VIII (James Cromwell je zpět) si v tomto př. budou chrochtati a řeknou, že tak úchvatný Cochranův Phoenix v akci ještě neviděli a budou míti pravdu. A jelikož zde šlo v LD po1. o napínák díky bolestně otevřenému konci z předchozí série, nemohu jinak než na plný počet, páč autoři prostě nezklamali, což jsem již po zkušenostech ze 2 sezon, tak nějak předpokládal. Dalších 9 týdnů to bude jízda. Doufám, že McMahan splní ve 3.s. mnou vysoce očekávánou a oblíbenou Vulkánskou rebelku:) T´Lyn a samoz. již na efektních posterech avizovanou a totálně sobeckou exocompku Koš na Buráky. ;-))) Jen je mi trochu líto faktu, že onen soud s kpt. Freemanovou jsme vlastně neviděli. Ale za tu nálož pro mě už dávno plně kanonického ST, jim to klidně odpustím. Když nezklame výrazně i 2.s. SNW, tak si Kurtzman s DSC, definitivně může vytříti pozadí. Special quest star...Tuvok. Nebojte, to není kazič.;-) ,,For Kirk´s sake!´´ ()

Reklama

Galerie (26)

Reklama

Reklama