Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Popelka Kay Cannonové (Ladíme!) je moderní filmový muzikál a zároveň odvážné pojetí pohádkové klasiky. Naše ambiciózní hrdinka (Camila Cabellová) má velký sen. Její Famózní víla kmotřička jí pomůže vytrvat a uskutečnit ho. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (76)

Hellierer 

všechny recenze uživatele

A vlastně proč ne. Pro muzikály mám slabost, tudíž jsem vlastně docela rád, že se tady šlo "full-on muzikál" cestou. Originální písničky jsou docela v pohodě, stejně jako covery těch známých. Casting příjemný, občas se povede i nějaký ten vtípek a celkově to rychle uběhne. Ano, vypadá to možná až příliš televizně, občas to je dost zkratkovité/mělké, problémy se tam vyřeší z čista jasna a poselství by se mohlo sdělovat poněkud obratněji, ale na světě jsou i daleko horší verze Popelky. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Snaha se tvůrcům upřít nedá. Nápad vytvořit poněkud odvážnější, vtipnější a modernější Popelku v dobových kostýmech se současným stylem hudby a tance a dost netradičním koncem, no proč ne. Škoda, že to zůstalo tak nějak na půl cesty. Pohádka mě bavila, ovšem k naprosté dokonalosti tomu přeci jen něco chybělo. Možná to byla ona snaha být korektní a mít ve filmu ono multikulti obsazení, možná místy až moc moderna (bruska v úvodní scéně, dle mého názoru ne příliš vhodné závěrečné šaty Popelky - v porovnání s ostatními), možná dost nevýrazný padouch v podobě macechy a jejích dcer, a možná i dost netradiční pojetí víly kmotřičky (nevím, na mě to bylo trochu moc). Takže co napsat závěrem - pokus o netradiční zpracování Popelky si myslím, že vyšel, ale....... Za naprosto dokonalého krále Rowana musím jednu hvězdu přidat :) Byl to miláček :) ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Tak strasne sa snazia byt moderni a cool, az je to smiesne a otravne (hned od uvodneho preslovu). Originalne pesnicky (a choreo k nim) su velmi meh a u tych znamych som mala pocit, ze si nezasluzia ich pouzit, zvlast Queen. Najpozitivnejsie pre mna je, ze mi Idina neviempreco neznela ako Elsa a teda mi ju nepokazila a pacil sa mi moment, ked Elle vysvetlovala, ze jej chovanie nie je out of spite. A Minnie je krasna kralovna. Camillu ako spevacku mozem, ako Popoluska mi vadila. Nie ze by som ju potrebovala uplne subtilnu, ale nie az takuto diva-idnu. Asi si zopaknem verziu s Drew Barrymore, ta mala v tomto ohlade solidny balanc... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ďalšia variácia populárnej Popolušky (a veruže je ich už až príliš!). Scenár bol o čosi liberálnejší ako v tradičnej verzii (aspoň nejaká zmena), a prekvapivo napokon aj záver sa odlišoval. Ale inak, nič extra, asi mám predsa len radšej klasiku. Camila bola síce šarmantná, ale postava Popelky v tejto verzii bola na môj vkus až príliš neskromná a preafektovaná. Ohľadom gay "kmotričky" sa radšej ani nevyjadrujem. Jediné, čo sa mi fakt páčilo, boli kostýmy, a predovšetkým očarujúce kulisy zámočku Waddesdon Manor! ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Máme tu další verzi Popelky, ale ptám se, muselo to být? Camila Cabello je příjemná, když jí nevidíte, zpívat umí, ale hrát vůbec, dokonce ani ve videoklipech jí nemůžu vidět. Herec, co hraje prince mi byl strašlivě nesympatický, navíc vždy když se usmál, tak jsem měla pocit, že se dívám na Venoma (to asi ty zuby). Hvězdu dávám za pár písní, které byly dobře udělané, líbila se mi především Material Girl a Perfect. Další hvězda je za fajn konec, kdy šla Popelka za tím, co chtěla a vzdala se žití v blahobytu. Ale jinak se na film už nejspíše nikdy nepodívám. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (8)

  • První film od Columbia Pictures exkluzivně pro Amazon Studios. (Vitox)
  • Na rozdíl od většiny verzí klasického příběhu Popelky není Princ jedináček, ale má sestru. (Vitox)

Reklama

Reklama