Reklama

Reklama

Vlak do Busanu 2

  • Jižní Korea Peninsula (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Děj filmu se odehrává 4 roky po vypuknutí zombie apokalypsy ve filmu Vlak do Pusanu (2016). Korejský poloostrov je zdevastovaný a bývalý voják Jung-seok (Dong-won Kang), kterému se podařilo uniknout ze zámoří, je pověřen návratem a nečekaným potkáním s přeživšími. (TommyZR)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (104)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Už od prvních trailerů bylo jasné, že pokračování bude tak o třídu horší a ono je to horší o třídy dvě., možná tři. Nezáživný, přeplácaný CGI efekty, které byly občas fakt otřesný, hlavně v automobilových honičkách v závěru. U filmu můžete uklízet, vařit, prát, žehlit, občas se podívat na obrazovku a ve finále zjistíte, že jste stále v obraze a o nic nepřicházíte. Zhlédnuto z povinnosti, protože jednička byla výborná. Slabší dvě * (178. hodnocení) ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Klaustrofobický vlak nahradili CGI automobilové naháňačky (znalosť jednotky z 2016 nie je absolútne potrebná)... Pripadalo mi to jako kríženec Mad Maxa s Walking Dead a 28niečo plus nejakou sněživou AfterParty. Väčšia spokojnosť by bola, nebyť už tradičného ázijského urevaného slow-motion záveru. SPOILER: dedo zomrie... a všetci sú smutní... a plačú... Happy End...KONIEC SPOILERU. Nie,...druhý x nemusím... ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Klasický narýchlo zbúchaný sequel, ktorý sa paraziticky priživuje na úspechu originálu a je o triedu slabším filmom. Z vlaku sme sa presunuli do otvoreného priestranstva, upustilo sa od čisto hororového poňatia a Peninsula je už skôr akčno-hororová vybíjaná zombíkov ako atmosferický,klaustofobický horor ktorým bol prvý diel. Problémom je že veškeré akčné scény a davové scény so zombíkmi pôsobia nechutne umelo a CGI, pričom negatívne vynikajú najmä automobilové naháňačky v ktorých okrem toho že pôsobia totálne digi a neprirodzene sa porušujú asi všetky možné fyzikálne zákony. Pripočítajte si k tomu nelogický a nasilu emotívny záver a chvalabohu sme na konci. Zabudnuteľné pokračovanie, ktorého jediným svetlým bodom bol nápad so zombie gladiátormi a komornejší úvod. Inak veľké sklamanie a podpriemer. Slabšie 2* a 30% ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Bohužel si lidi naivně mysleli, jak to bude stejné jako jednička, která asi měla přeci jen něco do sebe, když se o ní tak mluvilo, ale na mě osobně to působilo jako nedotažený průměrný snímek, kterým je i ono pokračování, ale v jiném slova smyslu, protože Peninsula měla takřka dvojnásobný rozpočet než její předchůdce, ale vidět to teda moc není. Nejvíce to jde poznat na honičkách v autech, které vypadají jako z podprůměrného béčkového průseru, ale na druhou stranu i ty honičky zabaví, stejně tak jako příběh, který je zajímavý, provedení je sice věc druhá, ale rozhodně nemůžu pouze kritizovat. Emocionální závěr klasicky přetažený, ale opět, jsem schopen to přehlédnout a nechat vyloženou kritiku na ostatních ovcích, které se podívají na hodnocení a automaticky dávají jednu hvězdu. Lepší 3* ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Nic z toho, proč byla jednička skvělá a působïvá, tady není. Chvílemi je slušná korejská akce, hlavně honičkám v autech nechybí občas nápad jak využít zombie coby originální překážky, ale to je tak všechno, co je na filmu dobré. Fungování korejské verze postapo zombie světa by si rádo hrálo na Mad Maxe, ale většinu času nedává naprosto žádný smysl. Ještě horší to začne být, pokud postavy začnou mluvit, nebo dokonce se snažit o vyjádření nějakých emocí, hlavně celý konec je pak jedno velké wtf - pokud to mělo být nějak emočně působivé, tak sorry jako, bylo mi za tvůrce jen trapně. ()

Galerie (36)

Související novinky

Tvůrce Vlaku do Pusanu bude točit pro Netflix

Tvůrce Vlaku do Pusanu bude točit pro Netflix

27.04.2020

Režisér korejského zombie hitu Vlak do Pusanu z roku 2016 Sang-ho Yeon chystá pro Netflix novou animovaní sérii. Ještě letos by měl režisér přivést do kin pokračování svého zombie hororu pod názvem… (více)

Reklama

Reklama