Reklama

Reklama

VOD (1)

Wanda a Vision sa snažia skryť svoje superschopnosti počas večere s Visionovým šéfom a jeho ženou. (Disney+)

Recenze (77)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy som nemusel sitkomy a 50-tkove bezfarebné už vôbec nie. Ale toto ma síce prekvapilo ale zase aj potešilo. Marvel si môže dovoliť risknúť a experimentovať s niečím takým. Navyše pár scén a záver napovedajú že nie všetko je s kostolným poriadkom. Uvidíme čo ďalej. Jo a chémia medzi hrdinami je ešte viac cool než vo filmoch. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápu, že filmovými blockbustery zhýčkaní fandové nedokážou ocenit trošku umělecký náhled do teprve se rozbíhajícího postranního příběhu dvou nejmocnějších postav z řady Avengers, ale nechápu už jejich potřebu seriál shazovat do nízkých čísel. Stejně tak, jako bylo předem avizováno, že se na věc půjde i částečně s humorem, bylo i oznámeno to, že háv sitcomu nebude mít dlouhého trvání. Tak nač ten hate. ()

Reklama

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vážne nemám, čo vytknúť, nesmierne som sa pobavil. Je to šialené, bizarné, ale aj svieže a zábavné, presne takto som si seriál WandaVision predstavoval. Za mňa veľmi originálny počin od Marvelu, ktorý sa výrazne líši od zvyšku tohto univerza. WandaVision sa skrátka nebojí riskovať, či už žánrovo alebo formou vyprávania. Ústredná dvojica bola úžasná a chémia medzi nimi bolo parádna. Elizabeth Olsen to ťahal neskutočne, ale ani Paul Bettany nezaostával. Celkové čiernobiele prevedenie, ktoré nápadne pripomínalo sitcom z päťdesiatych rokov, bolo vskutku unikátne. Audiovizuálne spracovanie bolo mimoriadne nápadité a taktiež nechýba cit pre detaily. Tomuto sa hovorí dokonalá pocta starším sitcomom. Príbeh nám začína tak, že náš manželský pár sa presťahoval do krásneho malomesta Westview. ()

Orion12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nevím , co lidi všechno od WandaVision čekali , ale už trailery i herci a Kevin Feige říkali , že tento seriál aspon teda začátek bude hodně jiný a bude to spíše pocta starým sitcomům s trochou tajemna. A mě se to líbilo. Je to něco neokoukaného u Marvelu a vím , že ta akce pozdějí příjde. Lidi jsou spíše naštvaní , že tohle je první MCU věc po roce a půl (ale to není chyba tvůrců , první měl být Falcon dokud se neodložil) hlavně klasických akční MCU seriálů si ještě užijem. Bylo tam i fajn pěkných easter eggů - Stark toast atd... A každá epizoda je v duchu př. 50 let , 60 atd , tudíž první je podle nejoblíběněších sitcomů 50. let a jelikož já jsem je neznal , tak jsem si to celkem užíval , párkrát jsem se pousmál a musím podoktnout skvělý herecký um hlavních herců. ()

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi slibný začátek! Upřímně jsem nevěděl, co od seriálu čekat. Zkusil jsem tomu tedy dát šanci a rozhodně nelituji. Jedna z věcí, která mě u současných marvelovek mrzí, je jejich jednotvárnost. Většinou je to zkrátka akční film s velkou dávkou humoru a často happy endem. WandaVision se minimálně v první epizodě tváří jako čenobílý sitcom laděný do dob, kdy jsem ještě ani nebyl na světě. Podle několika znepokojivých náznaků sice tušíte, že se časem bude jednat o něco víc, i tak se jedná ale o dost originální počin, který dneska ve spojení se superhrdinským světem jinde neuvidíte. U finální situace se navíc opravdu od srdce zasmějete, takže se opravdu těším, jak se seriál dál vyvine. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (23)

  • Toastovač, na který v epizodě běží reklama, je produktem Stark Industries. Toastovač vyluzuje stejný zvuk jako oblek Iron Mana při nabíjení střel. (NiWi)
  • Ačkoliv se tato epizoda odehrává v 50. letech, tak si v obývacím pokoji můžeme všimnout malmového krbu. Ten byl ale vytvořen až v 60. letech. (Kubaaa97)
  • Jedná se o nejkratší epizodu seriálu. Má téměř poloviční stopáž než finálový díl. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama