Reklama

Reklama

VOD (1)

Wanda a Vision sa snažia skryť svoje superschopnosti počas večere s Visionovým šéfom a jeho ženou. (Disney+)

Recenze (77)

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V první řadě musím říct, že Elizabeth Olsen mě nikdy moc nebrala, ale tady je fakt přímo nádherná!!:)) Jinak je to obrovský bizár a pro nezasvěcené fanoušky asi i stejně velký šok:)) Snad se z něj vzpamatují a uvědomí si, že tady nic není tak, jak se zdá. Doufal jsem ve víc znepokojivé náznaky reality, zatím to nejvíc ze všeho připomíná Městečko Pleasantville. Ale myslím, že i když přibudou barvy, tak celkově WandaVision hodně rychle potemní... /// Více recenzí a zajímavostí ze světa současné i retro popkultury sledujte na Instagramu, profil instageek_cz !:) ()

Flocke 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že první díl bude takhle nějak vypadat. Doufal jsem ale, že v závěru bude trošku víc odhalení než jen záběr odněkud na obrazovku a kvůli tomu nedám 5*. Jinak celou dobu jsem byl v pozoru a čekal co se tam stane a to je vlastně plus i mínus, protože v podstatě nic z toho na co všichni čekáme, ale mám rád, když s mojí poruchou pozornosti, vydržím bejt celou dobu ve střehu :)) Celkově vzato dobrej úvod do seriálu. Bylo to vtipný a fungovalo by to i mimo MCU, jen už bych asi nebyl cílovka. PS: Můj bejvalej šéf byl taky pan Hart :)) ()

Reklama

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Nekoukatelná mrdka ... originalita tomu rozhodně neprospěla ... ba úplně naopak ... ztráta času, talentu herců ... všeho ... strašný ... hrozný ... měli to udělat přímější, jednodušší, ... ne tenhle rádoby super promyšlený originální koncept ... to už můžu čumět na krok za krokem, nebo přátelé, nebo podobný vypatlávající hovna ... další díly to samé ... špatný úvod nabaluje další nudu a zklamání ... ()

HAL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda že ty díly nemají tak deset minut - já mám fakt rád Paul Bettanyho a tohle by byla zdá se docela adekvátní délka. Ale věnovat tomu víc času nehodlám, podle rychlého proklikání to při té délce vypadá na hrozně nudnou cringe trapnost. Na druhou pořád zajímavější než Agents of S.H.I.E.L.D., tady se snaží možná aspoň o něco. ()

Daniel2003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Divím se zdejším komentářům, protože za mě absolutní pecka. Kdyby tohle vysílali v padesátkách, byl by z toho hit, protože ty gagy jsou fakt perfektní a herci si to dávají na výbornou. Hlavně ale úžasně funguje to tajemno. Kde se vlastně všichni vzali? A Agnes? Něco mi říká, že do toho kolotoče nepatří. Ano, tohle jsem chtěl. Něco odvážně jiného. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (23)

  • V jedné scéně si můžeme všimnout, že se děj odehrává 23. srpna, což odkazuje na sešit „Avengers #238“, ve kterém byl Vision oživen po hibernaci. (Kubaaa97)
  • V závěrečných falešných titulcích na monitorech organizace S.W.O.R.D. je uveden Abe Brown jako režisér. V Spider-Man: Homecoming (2017) vystupuje osoba se stejným jménem, která je členem školního týmu, s nímž jede Peter Parker (Tom Holland) do Washingtonu. (Kubaaa97)
  • Celá epizoda je natočena černobíle až na jeden malý detail v „komerční přestávce“. Kontrolka na ToastMate 2000 bliká červeně. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama