Reklama

Reklama

VOD (1)

Wanda a Vision sa snažia skryť svoje superschopnosti počas večere s Visionovým šéfom a jeho ženou. (Disney+)

Recenze (77)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Wanda a Vision sa presťahujú do malého Amerického mestečka a potykajú sa s prvým problémom. Večera so šéfom. Prevedenie: Atmosféra sitkomu zo 60. rokov bola celkom milým prekvapením ale asi nie som jediný fanúšik univerza, ktorý to nečakal. Pocity: Elizabeth je vynikajúca herečka. Má šarm aj charizmu a dokáže zahrať čokoľvek. Dosť ťahá seriál dopredu. Dosť veľa vecí bolo nevripných a moc sa tlačilo na pílu. Pevne verím že sa to dáko utrasie. 65% ()

HAL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda že ty díly nemají tak deset minut - já mám fakt rád Paul Bettanyho a tohle by byla zdá se docela adekvátní délka. Ale věnovat tomu víc času nehodlám, podle rychlého proklikání to při té délce vypadá na hrozně nudnou cringe trapnost. Na druhou pořád zajímavější než Agents of S.H.I.E.L.D., tady se snaží možná aspoň o něco. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jako velmi mě baví fakt, že první nová věc z MCU universa po nějakém roce a půl vypadá takhle. To ti nadržení fanboyové, jejichž kulturní rozhled začíná Supermanem a končí Spidermanem, musí být nadšení :D Pro mě to docela zajímavě funguje z toho hlediska, že všichni víme, že Wanda a Vision jsou marvelácké postavy, a že dřív něbo pozdějc dojde k nějaké superhrdinské akci, kterou známe z kino filmů. A že to, co sledujeme (minimálně) v prvých dvou dílech, je nějakej mindfuck. Ale že by to fungovalo samo o sobě - jako sitcom - to fakt ne. Jsem zvědavej, co se z toho vyklube, ale upřímně řečeno budu velmi rád, pokud se to začne klubat rychle, nejlíp už v další epizodě. ()

Frca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

They are an unusual couple. And Wanda is married to a man. Human one. :D Začátek taková typická sitcomovka s typickými věcmi jako umělý smích. Zatím to ještě není tak šílené, jak to v pozdějších dílech bezpochyby bude.. Ten sitcom nádech to určitě nebude mít pořád a později se to pořádně rozjede, až se budeme všichni divit. A já se těším. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesně, jak to bylo s novináři, kterým na projekci nedali jenom pilot, ale tři díly najendou (teď nevím, dva nebo tři), každému musí být jasné, že tady je nějaký úmysl, proč to vypadá, jak vypadá. A mě se první díl moc líbil. Dejte sem druhý! (Přeci jen musíte brát v potaz fakt, že WandaVision má rozříznout MCU a nastavit jeho další směrování.) Já bych si nedovolila po prvním dílu remcat. A proto jsem se koukla tehdy jenom na první trailer. Ale na další už ne. Ať si to pořádně užiju ;) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (23)

  • Víno, které je servírované během večeře, je Maison du Mépris, což v překladu znamená „dům opovržení“. (Kubaaa97)
  • Wanda a Vision mají v kalendáři označený 23. den, což odpovídá počtu dosud vydaných filmů v rámci Marvel Cinematic Universe. (Matej.Krajci)

Reklama

Reklama