Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wandino tehotenstvo rozlaďuje jej schopnosti. Spolu s Visionom sa chystajú na uponáhľaný pôrod. (Disney+)

Recenze (54)

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bože! Bože!!!! Jestli jsem měl z prvních dvou epizod smíšené pocity, tak jsou pryč. TOHLE JE GENIÁLNÍ !!! Třetí díl z 9 a já už mám orgasmus 😂😂 Jsem tak natěšenej na další díly! Konečně sem se zasmál pořádně nahlas a ke konci mi naskočila taková husina... Hotovo, parádní díl, parádní projekt, parádní Wanda. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Rýchlo-pôrod vo farebnom prevedení. Prevedenie: Občas ma to tento raz pobavilo, ale aj tak zaujímavá bola posledná minúta celej časti, čo je žalostne málo. Pocity: Páčilo sa mi niekoľko gagov ale aj napriek tomu, je to stále trápne sitkomoidné. Nič to nemení na tom, že tá posledná minútka stála za to lebo definitívne môžeme povedať, že... to by som vám predsa neurobil :) 58% ()

Reklama

drkaldj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jde to od toho nejméně povedeného dílu k nejlepšímu. Třetí díl prozatím mírně lepší než druhý. Vtípky se o něco lepší a těch trapných ubývá. I přesto se ale jedná o (mírňoučký nad) průměr ať už jako komedie, díl z klasického seriálu nebo cokoli z dílny Marvelu. Ke konci to začíná být napínavé a konečně to začíná připomínat něco co patří k něčemu provázanějšímu. ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia epizóda ako sitkom úplne zlyháva. Na rozdiel od predošlých častí som sa pri tomto nezasmial ani raz. Čo sa týka dejovej stránky, tak sa tu poriadne nič neudeje. Samozrejme okrem prazvláštneho konca, keď sa nám už dačo ako tak začne "vyjasňovať" a "odkrývať". "Now in Color" slúži čisto len na prinesenie detí Wandy a Visiona do príbehu. Inak sa ale jedná o vcelku nudnú časť. ()

Kinofil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| TV-PG || Disney+/Marvel Studios || Přiznávám, že po dvou černobílých epizodách jsem si na originální retro-sitkomový styl poměrně zvyknul. Pochvala stále nejvíc míří na stranu dekorátérů a kostimérů, kteří do sebemenších detailů precizně rekonstrují 70. (a ostatní) léta. Olsen i Bettany si to neskutečně užívají a záměrně svoje role přehrávají. Škoda jen, že jim scénář ani tentokrát nepřináší žádné úderné vtípky a na rozdíl od skutečného sitkomu se omezí jen na jednu situační komedii (porod). Je to sice WandaVision, ale větší prostor mohli dostat i vedlejší postavy, aby nepůsobili jen jako křoví. Domnívám se, že ještě budou pro příběh důležité. Zároveň se začíná budovat něco hlubšího a seriál brzo přepluje do marveláckých vod. A mě to až tak vadit nebude. 70%. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (10)

  • Mýdlo, na které běží v epizodě reklama, nese název zločinecké organizace HYDRA. Reklama jako taková pak připomíná reklamní spoty na koupací sůl Calgon ze sedmdesátých let. (NiWi)
  • Panenka, na které trénuje Vision přebalování, se původně objevuje v seriálu The Brady Bunch (od r. 1969). (NiWi)

Reklama

Reklama