Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

John Walker začíná ztrácet trpělivost se Samem a Buckym, když se dozví více o Karli Morgenthau. (Cever)

Recenze (46)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Súboj s wakandankami a to jak Buckimu vypne ruku bolo fajn ale zároveň to bol pekný výjeb. Náš nový cap si zrejme zobral sérum a po smrti jeho kamoša rozjebe hlavu jednému týpečkovi a je to celkom drsné(v rámci MCU samozrejme) ešte by ma zaujímalo čo kuje mladá carterová za pikle a kam sa podel náš barón zemo. A rozhovor sama s Karli bol super. A prekvapilo ma aj to, že Zemo si sérum nechce nechať ale ho zničil, ale zrejme nechce aby padlo do rúk dobrákov a urobilo sa viac hrdinov. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po pro mě příliš nezáživném prostředním díle se dostavuje epizoda, kde se konečně pěšák v kožené bundě jménem Sam opět změní v postavu, která stojí v samotném názvu tohoto seriálu. Paralela mezi nezapomenutelnou hláškou z loňského Trial of Chicago 7 a šokujícím zakončením této části mě přesvědčila, abych u hodnocení vůbec neváhal. ()

Reklama

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Motivace postav úplně mimo mísu. Praha jako levná barabizna pro souboje v bývalých rozpadlých továrnách, aby se ušetřilo na komparzu. A když i při rychlých střizích poznáte, že herci máchají rukama deset centimetrů od sebe, aby to vypadalo jako drsná bitka, jsou všichni supervojáci rázem k smíchu... ()

brabbik 

všechny recenze uživatele

Moc jsem od seriálu nečekal a start byl trochu pomalejší, ale nakonec nabírá na tempu a prokreslenost se zvedá. I konec na Jungmannově náměstí ve stylu "krev, pot a slzy", to bylo parádní. Trochu brutalita v Praze narůstá u MARVEL postav, ale vzhledem k plánu seriálu to tenhle díl krásně zvedlo nad předchozí velmi. ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po lehce nevýrazném třetí dílu přichází nabušená epizoda, kde je snad každá scéna napínavá a většinou člověk neví, co postavy udělají v dalším okamžiku. Akce si dál udržuje kino kvalitu, stejně tak herecké výkony. Wyatt Russell (syn Kurta Russella!!) je jako John Walker řekl bych až geniálně otravný! Tak se těším, co bude dál! Hodnocení: 9/10                      Pro recenze a zajímavosti nejen ze světa Marvelu čtěte na Instagramu profil instageek_cz , díky!:) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (16)

  • Sam Wilson (Anthony Mackie) v čase 3:12 obdrží zprávu od Karli Morgenthau (Erin Kellyman). Jedná se o odkaz na debut Flag-Smashera, bojovníka za svobodu, v komiksu „Captain America #312“. (Kubaaa97)
  • Scéna, ve které John Walker (Wyatt Russell) brutálně zabije jednoho z Flag smashers, se natáčela u pomníku Josefa Jungmanna na Jungmannově náměstí v Praze. (Matej.Krajci)

Reklama

Reklama