Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odhalení tajemství a jistých pravdivých okolností vyústí v bitvu proti dvěma nepřátelským silám. (Disney+)

Recenze (29)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi krátká, rychlá a dynamická epizoda. Obstojný balanc mezi rodinnou vánoční komedií a postupem času stále temnější komiksovou akčňárnou, která sice není nikterak extra dobře sestříhaná a áčkovým filmům se nemůže rovnat, avšak pořád je to docela slušné udělané řemeslo. Zde ještě navíc bonus na konci, kdy se z ničeho nic objeví velmi velmi zajímavá postava. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu tomu přijít na chuť. Je to divný mix akce, komedie a laciných bitek, které nejsou ani moc efektně natočené a celé mi to přijde cílené dost pro mladé publikum. Pár hezkých scén se najde, ale jinak rozhodně nejslabší z těch po Avengers Marvel serialů. Asi jsem si to neměl pustit po Arcane, protože tohle teď působý jako takový sranec trošku :-D ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// "This has gotten very real, very quick." Více než polovina za námi a z Hawkeye se díky tomu výbornýmu balancování mezi vánoční komedií, dramatem a superhrdinskou akcí stává rychle můj letošní favorit mezi marvelovskými seriály. A čekám, že příští týden se fanoušci dočkají díky premiéře Spideyho hned dvojité porce překvápek. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V postupné přípravě na zakončení celého seriálu se to přeci jen trošku zamotává. Tvůrci tentokrát balancovali mezi vánoční atmosférou se sledováním klasických "santovských komedií" a poodkrytím, o co vlastně v seriálu má jít. Nejlepšími momenty jsou určitě rozhovory mezi Kate a Clintonem, kdy bych to už jistojistě připodobnil k vztahu mistr a žák, takže Kate si na nějaké parťáctví může nechat zajít chuť. Podle očekávání je nám naplno odhalen vztah s Roninem, a tady se snad nešlo splést, nicméně slyšet to naplno je uspokojující. Nakonec se i vyplácí sledovat ostatní projekty v mozaice MCU, pak nejste tolik překvapeni, s čím na vás přijdou. Ačkoli si pořád humor vybírá svoji daň a celé je to v na mě v až moc odlehčené atmosféře, tak finální část na střeše je tak dobrým navnaděním na zbytek seriálu, takže cítím, že jsem v dobrých rukách. ()

Matussk 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ najlepšia epizóda tohto seriálu. Pri rozhovoroch medzi Kate Bishop a Clintom cítiť veľa emócií a tieto dramaticko-emočné scény sa dobre striedajú so scénami vtipnými tak, aby to nikomu nevadilo. Vidno, že Hailee Steinfeld je dobrá herečka a scenáristi tiež chcú, aby Kate Bishop bola charizmatická, lebo v prvej epizóde som Kate bral ako trochu otravnú postavu, ale každým dielom si získavala moju priazeň viac a viac, až tak, že po pozretí štvrtej epizódy môžem povedať, že patrí medzi moje najobľúbenejšie ženské postavy Marvelu a dokonca ju mám radšej ako postavu Clinta. 9/10 ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Hrnek, ze kterého pije Jack (Tony Dalton), je dekorován zobrazením zelených šestiúhelníků a včel uvnitř. Jde o odkaz na seriál Perníkový táta (od r. 2008), v němž Tony Dalton ztvárnil postavu Lalo Salamancy. (NiWi)
  • Úplně stejné tričko s ruským psem Lajkou, které ji můžeme vidět nosit v této epizodě, nosí Kate (Hailee Steinfeld) i v komiksech. (NiWi)
  • Clint (Jeremy Renner) používa v epizóde fialovú šálku s nápisom „Thanos was right“, čiže „Thanos mal pravdu“. Jedná sa o odkaz na Avengers: Infinity War (2018) a Endgame (2019), udalosti ktorých významne ovplyvnili celý MCU Universe a viac-menej všetky nedávne projekty z tohto univerza sa o tieto udalosti opierajú. (ČSFD)

Reklama

Reklama