Reklama

Reklama

V nemocnici

  • USA County Hospital (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Hardy je v nemocnici se zlomenou nohou a protože nemá Laurel co dělat, rozhodne se Hardyho navštívit. V nemocnici se odehraje několik vtipných scének, přestože jde o život! (Kmotr76)

Recenze (8)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Toto nemá chybu, vždy jsem se řezal, až jsem modral. No, dnes bych řekl, že ten konec s autem nemusel být tak dlouhý a bylo by to na nejvyšší ocenění. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Řada dobrých momentů je obsažena v této krátké grotesce, z níž si rád zapamatuji scénku s vejcem a džbánkem vody a také s vyhozením závaží z okna. Automobilové finále již příliš vtipné není a jeho zpracování je hodně ohlodané zubem času. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Krátka groteska o večnom babrákovi Laurelovi, ktorý ide navštíviť priateľa Hardyho do nemocnice. Čo sa bude odohrávať v nemocničnej izbe nemá chybu a taktiež bláznivá jazda autom po rušných uliciach na záver filmu. Existuje aj kolorovaná verzia. www.video.google.com ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Stan nemá nic na práci a tak jde do nemocnice navštívit Hardyho, který má zlomenou nohu. Celkem plynule ale dojde k tomu, že ošetřující lékař najednou visí z okna a Oliver visí za nohu u stropu. Následují výborné gagy se stříháním nohavic, aby si Oliver mohl navléct kalhoty přes obří sádru a s uspávací injekcí, který vyústí v bláznivou jízdu městem omámeného Stana za volantem. Honička zvláštně využívá zadní projekce tak, že vůbec nevypadá realisticky, ale docela věrně připomíná jízdu v pouťových autíčcích na elektřinu. ()

Kmotr76 

všechny recenze uživatele

Tak tato groteska mě příliš nezaujala. První třetina v nemocnici je nudná, vše se ale změní nešikovností Laurela, který zvedne závaží, nevěda co tím způsobí. A já bych si to také nedovedl představit a následky byly skoro katastrofální. Po vyřešení situace, kdy doktor (připomínající Stalina) málem vypadne z okna a Hardy (připomínající Hitlera) si svoji nohu ještě více poškodí. Laurel ale nepřestane dělat problémy ani jízdou z nemocnice. Bohužel, tyto scény nejsou již tak vtipné, k tomu jsou trikově nepříliš dobře udělané (i na tu dobu, řekl bych). Takže jsem spíše zklamaný. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Chudák Oliver! Už už si myslel že si v nemocnici odpočine, jenže Stan měl ten úžasný nápad, že ho půjde do nemocnice navštívit. Donesl mu vajíčka na tvrdo a ořechy. A poctil ho svou návštěvu, která byla na vině že se celé nemocnice obrátila vzhůru nohama, a doslova tak Hardy, když visel nad nemocniční postelí. Zase plné skvělých gagů, vtipných situací, a zmařených akcí. Je to zas příjemná podívaná jako vždy, a tentokrát se tam Stan ukazuje jako opravdu spolehlivý řidič. Aneb nesedejte do auta s někým kdo si sedl na uspávací injekci. Kdo neviděl, měl by to napravit. Pobaví se. ()

AlfrédHič 

všechny recenze uživatele

Jedna z raných grotesek Laurela a Hardyho, která se prostě vyvedla stejně jako valná většina ostatních a víc k tomu není co říci. ()

Reklama

Reklama