Reklama

Reklama

V zajetí

Trailer 1

Mateřské lásce se nedá uniknout. Z bezpečného přístavu lásky se ale někdy může stát smrtící hrozba, mladá dívka Chloe o tom ví své. Je na vozíku a vyrůstá o samotě v úplné izolaci jen se svou milující maminkou. Jejich vztah a život se můžou zdát zvláštní, možná až zneklidňující, nikdo ale nemůže upřít mámě nekonečnou snahu chránit svou dceru, starat se o ni do roztrhání těla a pro její vlastní dobro ji mít stále pod dohledem. Chloe má řadu zdravotních problémů, potřebuje péči a s oddanou mámou tvoří sehranou dvojici. Když se v sedmnácti chystá na vysokou, začne objevovat tajemství, která jsou stále děsivější. Místo odpovědí na otázky se od mámy dočká jen dalších omezení. Chloe je připoutána ke svému vozíku, z ocelově pevného mateřského objetí musí ale za každou cenu utéct. Odpovědi jsou totiž strašnější, než si dovedla představit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (228)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Takmer to isté ako pátranie od toho istého režiséra, neprekročil svoj tieň. Miestami ma to nebavilo a fakt chýbalo väčšie napätie. Ak by aj boli otvorené kinosály, asi by sme na toto nešli a pochybujem že sa tento rok nájde ešte nejaký dobrý film. A či sa kiná vôbec otvoria. Inak celkom dôstojný thriller, horor určite nie. Hlavná herečka sa mi viac páčila v Ratchedovej. 3* ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Tak zápletka není moc originální a popravdě by stačila i na jeden díl seriálu typu Bojíte se tmy, ale tenhle kousek je slušně natočený a dobře šlape hlavně díky výkonům dvou hlavních hereček. Obzvlášť Sarah Paulson (!spoiler!) v roli vyšinuté matky je fascinující - opravdu z ní máte nepříjemý pocit a rádi byste ji skopli ze schodů. Pamatuju si jí už z doby, kdy se objevila v American Horror Story a už tenkrát bylo vidět, že tahle dáma je něco extra. Sedm šedozelených prášků z deseti. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Jako 50-minutová epizoda seriálu “Zlé matky” by bylo Run užitečnější. Na celovečerní film mu naprosto chybí úvodní představení postav a jejich původně zdravého vztahu matka/dcera. Rovnou se začíná podezřeními a oslabováním důvěry. Psychologicky tak film funguje bídně, kupředu ho tahají pouze napínavé scény podle klasických žánrových šablon. Nenudí, ale potenciál ani zdaleka nenaplňuje. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Titul horor je sice zavádějící, ale s tímto thrillerem jsem nadmíru spokojený. A i když se závěr může zdát na první pohled trochu uspěchaný, nakonec to bylo na filmu to nejlepší. 75-80% PS: Nemyslím si však, že je možné takhle bez podezření vychovávat dceru. (ale to je jen drobný detail a film to nijak neznehodnocuje) ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Trailer popravdě navnadil na daleko více strhující snímek! Čekal jsem v tomto ohledu jednoduše podívanou, která se od začátku do konce nezastaví ani na minutu. Ale skutek utek! Neberte mě špatně, vůbec se nejedná o špatný film, ale....Sarah Paulson se do role matky hodila. Role přímo ušitá na míru! I Kiera Allen coby její dcera předvedla solidní výkon. Nejvíce mi utkvěla v hlavě scéna z nemocnice s tím povedeným plot twistem, ten jsem fakt nečekal. Jinak spíše průměrnější zážitek (aspoň ten konec za něco stál). Chaganty by se možná měl držet radši filmů na bázi Pátraní (tam se totiž pohybuje jako ryba ve vodě). Za mě dávám 6/10 ()

Galerie (38)

Zajímavosti (16)

  • Lék Trigoxin, se kterým se ve filmu setkáváme, ve skutečnosti neexistuje. Avšak stejné účinky, které má mít tento medikament, má lék s názvem Digoxin. (Kejf.)
  • Kiera Allen (Chloe) používa invalidný vozík od roku 2014. Tvorcovia chceli obsadiť zdravotne postihnutú herečku s tým, že Hollywood len zriedka obsadzuje skutočne zdravotne postihnutých hercov do úloh so zdravotným postihnutím. (Arsenal83)

Reklama

Reklama