Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tato černá teenage komedie pojednává o třech spolužácích, kteří chtějí udělat ten nejlepší mejdan pod sluncem, aby zapůsobili na své vysněné dívky. Kdo zasune a kdo se stane obětí brutální šikany? (ZNK Productions)

Videa (1)

Trailer

Recenze (467)

Satan 

všechny recenze uživatele

Žánrová škatulka teenage komedie naplněná k prasknutí Martyho trademarky a zvrhlým smyslem pro humor. Na poli nezávislé produkce malý zázrak, protože ten ukázal, jak to v českém rybníčku je. K smysluplnému a dramaturgicky funkčnímu filmu potřebujete totiž pouze mít dostatek nápadů a přemýšlet v intencích žánru. A to Marty Pohl měl a udělal. Párty Hárd je samozřejmě vzývané za svůj nekompromisní humor a smrtící hlášky, ale hlavně pracuje s pointou, má GENIÁLNĚ napsané a v rámci možností zahrané (především vedlejší) postavy a trvá příjemně plynoucí hodinku. Tahle bizarní komedie strká všechny ty prcající Langmajery, seladony Vašuty a pitvořící se ženské v péřovkách na zasněžených kopcích hravě do kapsy, a to dámy a pánové s nulovým rozpočtem a poloprofesionálním štábem. Dejte příště Martymu pár mega a oficiální distribuci a máme tady renesanci. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ač je éra komedií o teenagerech dávno pryč, po letech tu máme mladé smolaře, tentokrát v českém provedení. A po vzoru amerických kousků je to o největší kalbě a o doufání v pořádný zásun. Spousta divných, divokých, divnějších i divočejších situací, o kterých se obvykle nemluví, ale mnozí z nás se s nimi „často“ setkávají. Za tak krátký čas to vlastně ani nestihne nějak nudit, já nicméně až takovou porci situačního i dialogového humoru „neviděl“. Výsledek rozhodně netrhá bránici, ale (navzdory nizoučkému rozpočtu) je poměrně přímočarý a nenucený, s několika říznými momenty či specifickými dvojsmysly. Nejvíc by mě asi zajímalo, jak moc dělá Pohl (nejen v hudbě) ramena. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Filmařsky na daleko kvalitnější úrovni než Martyho předešlé filmy a posun je dost znát, zejména kamera byla dost klidná, záběry dobré a kvalita dialogů se na úrověň ZNK filmu docela povedla. Humor typicky řezníkovský, některé věci by prostě člověk nevymyslel a hodinu vkuse se smát nad tak absurdním vývojem děje a některýma scénkama mě prostě baví. Ke konci se to zvrhne v dost sado-maso fetiš styl, což jsem z popisku fakt nečekal a musím říct, že humorem, hovn*ma, úchylama a fetem se tady nešetřilo, tohle Řezník prostě umí. Pořád se to nedá brát jako "seriozní" film, takže subjektivně s hodnocením jdu výše, protože tohle k ničemu jinému než k pobavení fanouškovské ZNK základny sloužit ani nemá. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jako nejsem nějak extra útlocitnej a ve filmu mi nevadí prakticky nic,ale v tomhle případě se vulgarita a nechutnost sešla v tak zvláštní kombinaci,že mě to extrémně nebavilo.Ano,párkrát sem se fakt zasmál a je tu několik dobrých hlášek,ale jinak mě tahle česká variace na prcičky - tím spíš po tolika veskrze kladných recenzích - zklamala...40% ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Takové dílno vznikne jednou maximálně dvakrát za generaci! Film, kde si to svoje najde opravdu každý.Citlivý romantický příběh, kde ale nechybí akční a humorné prvky. Rozhodně bych tento snímek pouštěl povinně na středních školách. Každý pubertální výrostek určitě někdy přemýšlel na tím, že by doma uspořádal párty, ale bohužel nevěděl jak na to. A tady přichází velké poselství! Tímto filmem se vám všem dostává do ruk přesný návod, jak uspořádat nezapomenutelný večírek! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Zhruba ve třicáté minutě filmu, kdy hlavní protagonisté jdou uličkou, do nich vrazí dvojice mužů. Toto cameo si střihli Petr Esterka a Petr Purmenský, známí též pod přezdívkami Peťan a STN. (vyfuk)
  • „Snímek Párty Hárd vlastně vzniknul jako reakce na frustraci z filmu Prokopat se ven (2020), který jsme připravovali spolu s Brunem Ferrarim a Čestmírem Kopeckým. Jednalo se o velký projekt, jenže jsme na něj dvakrát nedostali grant, což poslalo celý film k ledu. To byl jeden z důvodů, proč jsem se rozhodl natočit vlastní nezávislý snímek, a tak se zrodil nápad na teenagerskou komedii. Oslovil jsem Marka Brožka, který mi točil videoklip Zoubková víla, a začali jsme makat,“ prozradil režisér a scenárista snímku Martin Pohl. (SONY_)

Související novinky

Reklama

Reklama