Reklama

Reklama

Lucky Day

Trailer 1

Obsahy(1)

Kasař Red (Luke Bracey), který byl právě propuštěn z vězení, se snaží udržet svou rodinu pohromadě, když ho dostihne jeho minulost v podobě Luca (Crispin Glover), psychopatického nájemného vraha, který se chce pomstít za smrt svého bratra. (mokelembembe)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (19)

kingik 

všechny recenze uživatele

Hektická 24 hodinová pasáž, co má nádech historky (skoro) z podsvětí. Sympatického bankovního lupiče (Luke Bracey) pustí po dvou letech vězení na podmínku a zdá se, že je to jeho šťastný den, neboť se opětovně shledá se svojí atraktivní manželkou, milenkou a výtvarnicí v jedné osobě (Nina Dobrev) a s nezletilou dcerou (Ella Ryan Quinn), která od jisté doby odmítá komunikovat jinak než ve francouzštině. Jenže mu jeho rodinou idylku pokazí různé neblahé okolnosti a nežádoucí osoby, které provází jeho první den na svobodě. Zvláště pak neodbytný kurátor (Clifton Collins jr.), který nemá smysl pro humor a pohrdá lidmi jako je on, a maniakální nájemný zabiják se silným francouzským akcentem (Crispin Glover), který pase po pomstě a jeho cestu lemují desítky mrtvol. Roger Avary se po mnoha letech vrátil z tvůrčího nicnedělání a zapomnění, sepsal si scénář, navrch přihodil režii a se solidní hereckou partou ukázal, že umí natočit zábavný, černohumorný a červenou tekutinou proložený snímek, který potěší příznivce černých pohádek, které sice ze scenáristického hlediska nepřinášejí nic nového a objevného, ovšem režijně to nabízí nemálo zdatně instalovaných scén. Na vybroušenost dialogů Avary nemá, díky tomu se některé scény chovají natahovaně a předvídatelně, ovšem herci plní pokyny plnohodnotně s humornou nadsázkou i nasazením a tak je na světě snímek, co má kupodivu neotřelý říz a výkonné humorné tendence. 8/10 ()

BigMen 

všechny recenze uživatele

myšlenka dotažená do bravurního konce skvělá režie. skvělí námět a scénář. skvělá hudba. prostě skvělí nápad. herecké obsazení super a výkony také. nicméně musím vyzdvihnout výkon Crispina Glovera . ani na vteřinu jsme nepochyboval o jeho duševní mentalitě a chutí a zápalu k jeho náročné práci. perfektně zahrané. už po několikáté v takové roli. díky. konečně film, který mě posadil a nedovolil mě vstát. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Z Avaryho druhý Tarantino nikdy nebude. Na to má príliš divné nápady a ich prevedenie je fádne. Príbeh o šialenom zabijákovi (Crispin Glover v ďalšej svojej ultramegadivnej kreácii), ktorý ide po krku chlapíkovi, ktorého práve prepustili z basy. Chlapíkova línia, ktorý trávi čas s rodinkou a snaží sa dať dokopy svoj život je strašná nuda a neponúka nič, čo by sme už miliónkrát nevideli. Bohužiaľ tvorí tak 2/3 filmu. Zato scény so zabijákom sú síce totálne WTF, ale občas aj vtipné a rozhodne nenudia, lebo sú absolútne nepredvídateľné. Samozrejme si Avary neodpustí aj nejaké tie čvachtavé gore scény. Výsledkom je šialenosť na jedno pozretie v ktorej Avary znova neprekročil hranicu priemeru. 5/10. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Maníka pustí po dvou letech z vězení a než se stihne pořádně přivítat s manželkou a dcerkou, má v patách francouzského psychopata, který s ním má nevyřízené účty. Pokud je na scéně Crispin Glover užívající sí svou další šílenou kreaci, je vše oukej a scénka z baru je lahůdková. Bez něj je ale film plný tupého blábolení a nudných postav, takže člověk musí vzít zavděk jen Ninou Dobrev, na kterou se alespoň dobře kouká. Nebylo to úplně špatné, ale čekal jsem víc. 55% ()

animario 

všechny recenze uživatele

Sympatická rodinná gangsterka s francouzským akcentem,parádnim výběrem herců (Bracey a Dobrev jsou pro mě pár roku,Cryspin Glover největší badass) a doslova trefným vzkazem umělecký scéně(!) od Tarantinova exparťáka Rogera Avaryho.Jestli mě tenhle film něco naučil,tak to,že "když se maj lidi rádi,je ještě nějaká šance"..tvrdí Sanchez.Voilá. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se ve městech Hamilton a Toronto v provincii Ontario v Kanadě. (Rominator)

Reklama

Reklama