Reklama

Reklama

VOD (1)

Obi-Wan Kenobi se stává cílem na zločinecké planetě. (Disney+)

Recenze (85)

Dr_Virus12 

všechny recenze uživatele

Nesnáším ji.  Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, :) ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda nám nabídne něco akce, u midichlorianů, Obi-Wane, co to bylo za ochotnické představení ta bytka. Chápu, že asi máš působit zestárle a zesláble, ale ta bitva byla jak špatně nahraná, zpomalená.  Zato malá Leia, ta sype moudra. Půtky mezi Inkvizitory přinášejí víc uspokojení než prozatím to, co Obi-Wan předvádí. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

“Veterán Clone Trooper” bylo velice milé cameo. Bohužel se projevuje čím dál víc tragický casting ( harant + “třetí sestra”), neumí hrát ani jedna. Bohužel, jak už to bývá, tento typ vynucených herců zůstává až do konce. Poprvé mě napadla kacířské myšlenka, jestli Kenobi není ještě horší než Tlustý Bob… Nicméně se mi líbí balanc mezi maskami a CGI. ()

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nadále skvěle rozjetá jízda, která obsáhla trochu více akce a neubrala emocí. Možná bych jen šetřila humorem ze strany "jedie". Dynamika Obi-Wana a jeho malé svěřenkyně je jedna velká dokonalost. Kamera nadále skvělá. Lokace velmi nápadité a jednoduše potěcha pro oko. No a závěrečná scéna slibuje do budoucna pořádná emoční jatka. Já tedy nevím, možná se mnou cloumají emoce a nadšení z toho, že McGregor a hlavně Christensen konečně zažívají od fanoušků normální chování a snad vidí i vděčnost za kus skvělé práce, kterou odvedli na prequelech, na kterých řada z nás vyrostla. Možná, že kdybych nebyla takový fanda, seriál bych nehodnotila tak vysoko. Ale víte co? Je to vlastně jedno. Protože sentiment nesentiment, já si ten seriál jednoduše užívám. A to je asi to hlavní. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow, ještě o něco lepší než první díl. Vše pozitivní z jedničky zůstává, Ewan je stále výborný atd., opět mohu vytknout snad jen Revu, není moc seriózní a záporná poloha herečce Moses Ingram nějak nejde. Ovšem co nám tady přibývá jsou dvě věci: Kumail Nanjiani je až překvapivě zajímavá postava hned z několika úhlů pohledu, celkem doufám, že ho ještě uvidíme (i když se to dost možná nestane). No a mladá Leia je prostě fantastická, působí úplně přesně jako mladší verze té Leii kterou tak dobře známe, a zároveň je i v lecčems podobná Anakinovi. Chvílemi si pro sebe snad až krade show. Jinak nová planeta Daiyu působí docela zajímavě, ačkoliv trochu připomíná spodní patra Coruscantu nebo jiné podobné planety, které jsme už viděli. Jo a ještě bonus, Temuera Morrison!!! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Klonový veterán, který žebrá, patří k 501. legii, tzv. Vader's Fist. Jedná se o elitní jednotku pod vedením Anakina Skywalkera i Ahsoky Tano v poslední sérii Klonových válek (od r. 2008). Je to taktéž legie, která vyvraždila Chrám Rytířů Jedi a připsala si jeho zničení. Tato elitní jednotka existovala ještě spoustu let po pádu Republiky a jako jedna z mála nedodržela tzv. War-mantle, tedy nahrazení klonových vojáků lidskými rekruty napříč Impériem. Dále také doprovázela Darth Vadera na jeho cestách i loveckých výpravách a je tedy zvláštní vidět příslušníka této legie žebrat. (Veskoslav)
  • Dealerku jménem Tetha Grig, která Obi-Wanovi nabízí na Daiyu „koření“, hraje Esther-Rose McGregor, dcera Obi-Wanova představitele Ewana McGregora. (NiWi)
  • Pouliční prodejce nabízí Obi-Wanovi (Ewan McGregor) tři různé druhy koření: Kessel pure, Glitterstim a Felucian. První dva druhy ve skutečnosti pocházejí z dolů na koření v Kesselu, který jsme mohli vidět ve filmu Solo: Star Wars Story (2018). (Veskoslav)

Reklama

Reklama