Reklama

Reklama

Pouze zvěř

  • Francie Seules les bêtes (více)
Trailer 1

Pohřešuje se žena. Po sněhové bouři bylo její auto nalezeno na cestě na náhorní plošinu, kde se snaží přežít jen několik odlehlých farem. Zatímco policie nemá žádné stopy, pět lidí ví, že jsou spojeni s jejím zmizením. Všichni mají svá vlastní tajemství, ale nikdo z nich netuší, že celý příběh začal daleko od této hory bičované zimními větry, na jiném kontinentu, kde neustále svítí slunce a kde chudoba nebrání touze určovat své vlastní zákony. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (47)

castor 

všechny recenze uživatele

Všudypřítomný sníh, ponurá atmosféra, mlčenlivé postavy a jedna zmizelá žena. Měl jsem za to, že se Francouzi inspirovali ve Skandinávii a chtěli vytasit nějaký zapeklitý případ s temnou myslí vrahů a zoufalých vyšetřovatelů. I když ono je to nakonec prostší, vlastně taková „obyčejná“ mozaika. A hlavně totálně pomalá. Zejména ve své první polovině. Napětí jsem postrádal, postavy nepatří k nejzajímavějším. Jsou to takoví novodobí trosečníci, kteří zoufale hledají své štěstí. Já to filmové s touhle bandou nenašel. ()

riza-do 

všechny recenze uživatele

Ponurá zimní atmosféra, únavně pomalé tempo a zmatečný způsob vyprávění začne dávat smysl až někdy za půlkou filmu, kdy se kruh příběhů jednotlivých postav začne uzavírat. Pak srdíčko diváka konečně zaplesá. Příběhy i postavy jsou zajímavé, každé jiné, dost na to, aby o každém z nich mohl být samostatný film. Přesto mají tolik společného.. ()

Reklama

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Od první minuty neskutečně vymyšlený každej kousek příběhu.. Samozřejmě jsem vůbec nechápal ale postupem času to začíná dávat smysl.. :) klobouk dolů před tím kdo tento scénář vymyslel.. Opravdu Husarsky kousek.. Až do konce jsem čekal jak to dopadne.. V rámci žánru ultrapromysleny thriller jednoznačně 100% hodně dlouho jsem neviděl něco takhle promyšleneho a dotahnuteho do konce.. Celé 2 hodiny je se na co koukat a o čem přemýšlet :) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tohle udělal Joseph? Popral ses s ním? Tys mu zastřelil psa? Co Micheli?" Vypadá to tak, že si Alice tu situaci vysvětlila správně, ale scénárista si s námi i s ní pohrál docela slušně. Nechci moc prozrazovat, ale tady se jedná o splácení koloniálního dluhu v Pobřeží slonoviny. Že to je blbost? Taky jsem si to myslel, ale pobavilo mě to a všechno to do sebe krásně zapadlo. To je super. Nicméně mě dost vytáčel Armand alias Generál Frank a samozřejmě jeho oběť Michel. Nemám totiž pochopení ani pro zmetka, kterej někoho tahá za péro po internetu ani pro dotačního podnikatele v zemědělství, kterej se nechá za to péro tahat místo toho, aby ho občas půjčil manželce. A tímto gratuluju všem, koho nějaká falešná sexy internetová známost oblafla o nějakej ten peníz. Dle policejních statistik jich není málo. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jeden velký uzavretý kruh postavený na náhode, zákone schválnosti a ľudských povahách. Za začiatku poriadne zvrátené, neskôr prekypujúce nudným podaním a veľmi pomalým tempom. Nakoniec, keď sa tie príbehy spoja, dá to logiku a prinesie to aj pochopenie, prečo to bolo tak natočené. Nemal som titulky k chatu, takže neviem o čom sa bavili, dalo sa len domýšľať. Film, na ktorý sa treba sústrediť, inak nebude dávať zmysel. Pozor teda na to, s kým si píšete. 3 z 5 ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo od 10. ledna do 22. března 2019 ve Francii v lokalitách Florac, Sète, Causse Méjean, Bédouès-Cocurès, Montbrun a Meyrueis. Dále se točilo v Abidžanu (Pobřeží slonoviny). (GASTON73)

Reklama

Reklama