Reklama

Reklama

Pouze zvěř

  • Francie Seules les bêtes (více)
Trailer 4

Pohřešuje se žena. Po sněhové bouři bylo její auto nalezeno na cestě na náhorní plošinu, kde se snaží přežít jen několik odlehlých farem. Zatímco policie nemá žádné stopy, pět lidí ví, že jsou spojeni s jejím zmizením. Všichni mají svá vlastní tajemství, ale nikdo z nich netuší, že celý příběh začal daleko od této hory bičované zimními větry, na jiném kontinentu, kde neustále svítí slunce a kde chudoba nebrání touze určovat své vlastní zákony. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (47)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Zaujímavo dramaturgicky premyslený film. Samozrejme každému ihneď napadne Babel a netreba si asi nahovárať, že nebol pre Molla hlavným inšpiračným zdrojom. Nielen teda prepojením príbehov, ako ich poznáme u Iňaritua, ale aj globálnymi problémami. Témy sú zrejmé, dominuje tu nevera a klamstvo vo všeobecnosti a ide ako o príčiny, tak aj následky chovania postáv. Môžeme sa pozastavovať nad extrémnymi náhodami, ale aj tie sú vlastne témou a dokonca aj explicitne priznanou, ak budete dávať pozor. No a môžeme sa pozastavovať aj nad naivitou štyridsiatnika pred počítačom, ale asi bude lepšie si túto mozaiku užiť a zbytočne nebrblať. Má sa čím odmeniť, i keď nejde o žiaden zázrak. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Od první minuty neskutečně vymyšlený každej kousek příběhu.. Samozřejmě jsem vůbec nechápal ale postupem času to začíná dávat smysl.. :) klobouk dolů před tím kdo tento scénář vymyslel.. Opravdu Husarsky kousek.. Až do konce jsem čekal jak to dopadne.. V rámci žánru ultrapromysleny thriller jednoznačně 100% hodně dlouho jsem neviděl něco takhle promyšleneho a dotahnuteho do konce.. Celé 2 hodiny je se na co koukat a o čem přemýšlet :) ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Měl jsem velké váhání mezi 3* a 4*, ale už jsem se rozhodl. Plakát je trochu zavádějící, nejde o severský thriller. Název pochopíme až v průběhu děje a je výstižný. Zrovna tak, kdyby se film jmenoval "Samý debil". V první půlce si ještě říkáme, jestli je nutné to vidět, ale je to dané i stylem filmu. Události pohledem několika osob, u každého znovu od startovacího bodu. A pomalu se nám nám to vybarvuje a dává smysl. Jako celek docela zajímavý nápad. A ten konec, který není vyústěním a klidně by mohl být i po titulkovou scénou, je dárek navíc, za výdrž. 70%. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pomalý Thriller z Francie, který se první hodinu táhne tak, že jsem to málem vzdal, ale naštěstí druhá půlka je o něco zajímavější. Nic moc zajímavého se zde sice nestane ( napětí i násilí chybí zcela), ale vymyšleno to není nejhůř. Komu stačí ke štěstí příběh a nevadí mu pomalé tempo, tak možná bude spokojen, můj cup of tea to však nebyl. Na mou oblíbenou syrovou, nepříjemnou a brutální Francii si budu muset ještě počkat. 5/10. ()

Shaleman 

všechny recenze uživatele

Překvapení. Pomalu plynoucí drama, které by se těžko dalo nazvat thrillerem, jehož hlavním hybatelem je láska, kterou se snažíme najít, doufáme v ní a mockrát nám nakonec unikne o jednu náhodu. Propletení jednotlivých osudů do finálního celku pak funguje jako skvělý katalyzátor věcí minulých. Baví mě přemýšlet, jak by to asi pokračovalo, kdyby nepřišli závěrečné titulky. Není viníků ani obětí, jen uvěřitelných nešťastných lidí hledajících to své štěstí. V tomto případě však na rozbité rozbité cestě. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo od 10. ledna do 22. března 2019 ve Francii v lokalitách Florac, Sète, Causse Méjean, Bédouès-Cocurès, Montbrun a Meyrueis. Dále se točilo v Abidžanu (Pobřeží slonoviny). (GASTON73)

Reklama

Reklama