Reklama

Reklama

Roztříštění

  • USA Fractured (více)
Trailer

VOD (1)

Jeho žena a zraněná dcera se při návštěvě pohotovosti ztratily a zděšený muž je marně hledá po celé nemocnici. Začíná si být jistý, že doktoři něco tají. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (293)

k4n9ur 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco jiného. Nejdříve příliš ponurý a ospalý film. Potom dost předvídatelný a buď to scénárista dělá schválně, a nebo se sám nemohl rozhodnout jestli to dopadne skutečně tak jak by si divák snad i přál (nebo by to přál hl. představiteli) a nebo ta horší varianta. Ale mě bylo zhruba po polovině jasné že to bude ta horší varianta, i když se nás potom nejspíše snaží zmást. No námět byl fajn ale zpracování a atmosféra se mi nelíbila. Ale to je asi o mém vkusu. Mám radši atmosféru víc směrem dozadu k 90’ (např. Sedm nebo Mlčení jehňátek [ne že bych to přirovnával, jen dávám příklad]) ale tohle je holt modernější práce. Jinak bych dal určitě i 3*. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Povedená paranoia. Napínavá až do samého závěru, herecky primárně ve vedlejších rolích dobře odvedená práce, velice uvěřitelná atmosféra a sice tak nějak od poloviny se dá tušit možná alternativa šokující pointy, stejně se tam divák dostane chytře vystavěným příběhem s napínavými momenty, bez zbytečných oslích můstků a berliček. Worthington žřejmě na hranici svých hereckých možností předvádí z 90 procent úctyhodný výkon. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„TÁTA SE O NÁS POSTARÁ..“ /// Kde je pravda? Kdo lže? Je táta magor, nebo jde o kšefty s lidskými orgány? Sledujeme nekonečnej propletenec pochybností, ve kterém je každej jasnej důkaz po chvíli zpochybněnej. Na obou stranách. Menší rozpočet je umně zamaskovanej atmosférou šílenosti, neustálých pochybností a nejednoznačností v chování většiny postav. Víc než s nějakými efekty si musíme vystačit s příběhem, „halucinogenní“ kamerou a hereckou mimikou, dotvářející atmosféru i děj. „Fractured“ je zajímavě natočený a napínavý thrillerový drama a pro mě rozhodně jeden z těch lepších filmů Netflixu. A je jedno, v kolikátý minutě budete tušit, že… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Začalo mi celkem dost mrdat v kouli. 2.) Stará i mladá jsou fuč! 3.) Thx za titule „lokeš“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ** ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Brad Anderson /Tisnova Linka/ natocil len dalsi priemerny fryler o tom, ze niekto nieco taji a ze dotycny musi prist na koren veci. Skoda, ze Worthington /Avatar/ je extremne plany herec, fakt ako mimika ziadna, hrat nevie, no a jak tak pozeram, zenska Lily Rabe bola na tom len o trochu lepsie. Kulisy nic moc, dialogy tiez, dalsi film, ktory pravom patri do siveho, sediveho priemeru : 60 % ()

choze 

všechny recenze uživatele

Paranoidně-thrillerová zívačka, která by takto natočená nezaujala ani před těmi pětadvaceti lety, z kteréžto doby jakoby vypadla. I když tehdy by možná trochu líp zafungovalo závěrečné odhalení, které dneska absolutně nepřekvapí, ale v době před všemi těmi Kluby rváčů a Šestými smysly, by možná ještě šlo. Po dlouhé expozici přichází dlouhé a nezáživné handrkování se s nemocničními zřízenci a pobíhání po nemocnici, kde byl jediný trochu cool moment, když si omámený Worthington napálil adrenalinové injekce, aby se udržel na nohou. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • V žiadnom prípade takto nezareaguje žiadny z personálu nemocnice na zmäteného pacienta s možným poranením hlavy. (Pat.Ko)
  • Při rvačce ve výtahu se mění umístění věcí na podlaze. (Duoscop)
  • Nemocnice ve filmu se jmenuje „Kirkbride Regional Hospital“. Inspiraci si režisér vzal ze snímku Vražedná terapie (2001), kdy jedna z budov ve filmu se jmenovala „Kirkbride Building“. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama